Xagato Inferno Terrasverwarmer

 669,00

Hulp nodig bij bestellen? Bel: 0591 - 745 094

De Xagato Inferno is een unieke terrasverwarmer gemaakt uit massief staal, een gas heater welke als eerste in zijn soort een inschuifbare functie heeft, verrijdbaar is, én een stijlvol design heeft. Hiermee onderscheidt deze gas terrasheater zich van vergelijkbare terrasverwarmers op de markt.

Het geharde glas waarvan de ronde buis is gemaakt zorgt ervoor dat warmte rondom verspreid wordt. De Xagato terrasverwarmer genereert enorm veel energie (36.000 BTU’s) en op een volle propaan tank kan de patio heater tot 12 uur warmte leveren.

De gepatenteerde spiraal in het midden van de buis zorgt voor een mooie vlamvorm en de stalen grill rondom deze buis blijft veilig om aan te raken.

De elektrische ontsteking maakt de Xagato Inferno makkelijk, veilig en snel in gebruik.

Doordat deze terrasheater kan worden ingeschoven, neemt hij, wanneer hij wordt opgeborgen, weinig plaats in beslag en wanneer deze terrasverwarmer ingeschoven is zal deze, door zijn geringe hoogte, niet snel omwaaien.

Mocht er onverhoopt toch een ongelukje gebeuren of iets kapot gaan, dan kunt u bij Warmteloket altijd losse onderdelen bestellen voor deze patio heater.

Deze prachtige terrasheater wordt compleet geassembleerd geleverd (dus geen vervelende montage) en is leverbaar in gun metal black of bronze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Xagato Inferno Terrasverwarmer” te beoordelen