Royal Ilena Air

 2.085,00

Hulp nodig bij bestellen? Bel: 0591 - 745 094

Air system
Verspreiding van de warme lucht door middel van een ventilator. Dit heeft als gevolg dat de ruimte op een snelle gelijkmatige wijze wordt verwarmd.
Clean glass system
Alle pelletkachels van Royal zijn uitgerust met een systeem dat een constante luchttoevoer naar de ruit toelaat waardoor deze voor zeer lange tijd proper blijft.
Fast clean
Dankzij het weldoordachte ontwerp van de verbrandingskamer is het zeer eenvoudig om de kachel te reinigen zonder deze te moeten demonteren of zonder het gebruik van diverse gereedschappen.
Electronic control
Alle pelletkachels zijn uitgerust met een elektronisch controlesysteem. Dit systeem laat u toe om automatisch de kachel te laten starten en/of uit te doven. Daarnaast kan u via dit systeem ook het vermogen en de snelheid van de ventilator aanpassen om bijgevolg de gewenste warmte beter te controleren.
Milieubewust
Alle pelletkachels van Royal zijn uitgerust met een ecologisch verbrandingssysteem (green) dat een hoger rendement, lagere uitstoot en minder verbruik garandeert.
Uitneembare aslade
De assen worden opgevangen in een aslade die men nadien zeer eenvoudig kan uitnemen.
Afname verbrandingslucht langs buiten
Door dit systeem vermijdt u de toegang van verse lucht in de ruimte waardoor u kan genieten van een hoger comfort en een betere prestatie van uw pelletkachel.
Dynamische sluiting
Speciaal ontworpen schokbrekers zorgen voor een betere sluiting van de deur en compenseren eventuele uitzetting van het materiaal ten gevolge van een intensief gebruik van de kachel. Deze dynamische sluiting garandeert steeds een uitstekende dichtheid van de kachel.
Vlambeeld
De grote oppervlakte van de ruit garandeert een panoramisch zicht op het vuur.

Deze kachel is te bekijken in onze showroom!

Materiaal Mantel

Staal

Merk

Royal

Systeem

Gesloten

Vermogen

6KW, 8KW

Vloeroppervlak

> 70 m², 60 tot 70 m²

Aansluiting

Achteraansluiting

Inbouwkachel

Nee

Kanalisatie

Nee

Klassiek model

Nee

Luchtdicht

Nee

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Nee