Rika Induo II

Vanaf:  9.306,11

Wissen

Hulp nodig bij bestellen? Bel: 0591 - 745 094

HET TWEELEDIGE VERWARMINGSSYSTEEM.

Verheug u op heerlijke warmte en optimaal comfort met de nieuwe combikachel van RIKA. Een waardevolle bijdrage aan modern wonen, die steeds voor weldadige warmte zorgt, of hij nu wordt gevoed met pellets of houtblokken.

De combikachel INDUO II heeft het in zich: hout en pellets, comfort en zuinigheid, warmte en behaaglijkheid. De INDUO II is een houtkachel en een pelletkachel in één en kan afwisselend worden gestookt met hout en pellets. Een sensor herkent automatisch met welke brandstof hij wordt gevoed en regelt via RIKATRONIC3 zelfstandig de luchttoevoer.

Een bijzondere eigenschap van de combikachel INDUO II is de gebruiksvriendelijke regeling met behulp van een aanraakscherm met groot bedieningspaneel. Met de eenvoudige menugestuurde bediening kan de kachel met overtuigend gemak worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. De combikachel INDUO II verspreidt zowel bij de verbranding van pellets als de verbranding van houtblokken weldadige warmte en comfort – en daar hoeft u bijna niets voor te doen. Hij combineert moderne pellettechniek met romantisch houtvuur in één kachel. De combikachel INDUO II van de Oostenrijkse kachelbouwer RIKA is op dit moment de grootste innovatie op het gebied van verwarmingstechniek.

Materiaal Mantel

Kwarts, Natuursteen, Speksteen

Merk

Rika

Systeem

Gesloten

Vermogen

10KW

Te verwarmen ruimte

260m³

Aansluiting

Achteraansluiting, Bovenaansluiting

Inbouwkachel

Nee

Kanalisatie

Nee

Klassiek model

Nee

Luchtdicht

Nee

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Ja