Rika Connect Pellet Edge

Vanaf:  8.406,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

RIKA Connect Pellet Edge: Verwarm je Huis met Slimme Technologie

Ontdek de RIKA Connect Pellet Edge pelletkachel, een combinatie van geavanceerde verwarmingstechnologie en slimme connectiviteit. Met zijn eigentijdse design en innovatieve functies biedt deze kachel niet alleen efficiënte verwarming, maar ook het gemak van bediening op afstand via je smartphone.

Modern Design, Geavanceerde Functionaliteit

De RIKA Connect Pellet Edge pelletkachel combineert een modern design met geavanceerde functionaliteit. Met zijn strakke lijnen en eigentijdse uitstraling past deze kachel perfect in elk interieur, terwijl zijn geavanceerde technologieën zorgen voor een optimale en efficiënte verwarming.

Slimme Connectiviteit voor Optimaal Comfort

Dankzij de slimme connectiviteit kun je de Pellet Edge kachel eenvoudig bedienen via je smartphone. Met de speciale RIKA app kun je de kachel op afstand aan- en uitzetten, de temperatuur regelen en verschillende programma’s instellen, waardoor je altijd kunt genieten van een comfortabele en gezellige omgeving.

Efficiënte Verwarming met Pellets

De Pellet Edge maakt gebruik van geavanceerde pelletverbrandingstechnologie om je huis efficiënt te verwarmen. Met een automatisch voedingssysteem zorgt deze kachel voor een constante en gelijkmatige warmteafgifte, waardoor je comfortabel kunt genieten van een warme omgeving.

Milieuvriendelijk en Duurzaam

Als pelletkachel is de RIKA Connect Pellet Edge een milieuvriendelijke keuze voor verwarming. Door gebruik te maken van houtpellets als brandstof draagt deze kachel bij aan een lagere CO2-uitstoot en een schonere leefomgeving, wat het een duurzame en verantwoorde verwarmingsoplossing maakt.

Betrouwbare Warmtebron

Of het nu gaat om het verwarmen van je woonkamer, keuken of slaapkamer, de RIKA Connect Pellet Edge biedt betrouwbare warmte in elke ruimte van je huis. Met zijn krachtige prestaties en doeltreffende verwarmingstechnologieën ben je verzekerd van een comfortabele en gezellige omgeving, ongeacht het seizoen.

 

Deze kachel is te bekijken in onze showroom!

Merk

Rika

Materiaal Mantel

Staal

Systeem

Gesloten

Vermogen

8KW

Max. Te verwarmen ruimte

220m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.6/1.9

Rendement

90%

Aansluiting

Achteraansluiting, Bovenaansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

26KG, 40KG

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Ja