Montegan TV11

Vanaf:  3.815,13

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Welkom bij de Montegan TV11 pelletkachel, de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een betaalbare, milieuvriendelijke en efficiënte manier om het huis warm te houden, vooral na de hoge energierekeningen van afgelopen winter.

De afgelopen winter hebben veel mensen te maken gehad met hoge energierekeningen als gevolg van de stijgende energieprijzen. De Montegan TV11 pelletkachel biedt echter een oplossing die niet alleen kosteneffectief is, maar ook milieuvriendelijk.

De TV11 werkt op pellets, die gemaakt zijn van samengeperst houtafval en een hernieuwbare energiebron zijn. Dit maakt de TV11 niet alleen een duurzame optie, maar ook een optie die u kan helpen besparen op uw energierekening. En met een rendement van 94,5% zet de TV11 pellets efficiënt om in warmte, waardoor u kunt genieten van een warm huis zonder teveel te hoeven betalen.

De Montegan TV11 is niet alleen efficiënt en betaalbaar, maar ook technologisch geavanceerd. Met het innovatieve systeem voor automatische ontsteking kunt u de kachel eenvoudig starten en bedienen. Hierdoor kunt u genieten van de warmte en gezelligheid die de kachel biedt, zonder gedoe.

Kortom, als u op zoek bent naar een betaalbare, milieuvriendelijke en efficiënte manier om uw huis warm te houden, dan is de Montegan TV11 pelletkachel de oplossing voor u. Met de TV11 kunt u genieten van een warm huis zonder hoge kosten of compromissen op het gebied van comfort, kwaliteit of duurzaamheid.

Merk

Montegan

Materiaal Mantel

Staal

Systeem

Gesloten

Vermogen

11KW

Max. Te verwarmen ruimte

260m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.8/2.4

Rendement

95%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Ja

Moederhaard CV

Nee

Tank Inhoud

19KG

Inbouwkachel

Nee

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Nee

Wi-Fi

Ja, Nee