Montegan QV9

Vanaf:  3.388,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Als u op zoek bent naar een betaalbare en duurzame manier om uw huis te verwarmen, dan is de Montegan QV9 pelletkachel de perfecte oplossing voor u. Deze kachel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om efficiënt en effectief warmte te leveren in elke kamer van uw huis.

De Montegan QV9 is voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van verbranding en verwarming, waardoor hij zeer efficiënt en milieuvriendelijk is. Hij verbrandt pellets op een zeer gecontroleerde manier, waardoor hij veel minder uitstoot produceert dan traditionele houtkachels. Dit maakt de QV9 niet alleen beter voor het milieu, maar ook veel veiliger en gezonder voor u en uw gezin.

De Montegan QV9 is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn elegante en moderne ontwerp past hij perfect in elk interieur. Of u nu een klassieke of moderne inrichting heeft, de QV9 voegt een vleugje warmte en gezelligheid toe aan uw huis.

Kortom, als u op zoek bent naar een duurzame, efficiënte en stijlvolle manier om uw huis te verwarmen, dan is de Montegan QV9 pelletkachel de ideale keuze voor u. Bestel hem vandaag nog en geniet van de warmte en gezelligheid die hij u te bieden heeft!

Merk

Montegan

Materiaal Mantel

Staal

Systeem

Gesloten

Vermogen

9KW

Max. Te verwarmen ruimte

210m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.8/2

Rendement

95%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Ja

Moederhaard CV

Nee

Tank Inhoud

19KG

Inbouwkachel

Nee

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Nee

Wi-Fi

Ja, Nee