Montegan QV11

Vanaf:  3.678,40

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De Montegan QV11 pelletkachel is een echte blikvanger in elk huis. Met zijn strakke en moderne ontwerp past hij perfect in elke ruimte en voegt hij een vleugje elegantie en warmte toe. Maar dat is niet alles wat de QV11 te bieden heeft.

De Montegan QV11 is ontworpen om efficiënt en effectief warmte te leveren in elke kamer van uw huis. Dankzij zijn geavanceerde verbrandingstechnologie verbruikt de QV11 minder pellets dan traditionele houtkachels, waardoor u geld bespaart op uw energierekening. Bovendien produceert de QV11 veel minder uitstoot dan traditionele houtkachels, waardoor hij niet alleen beter is voor het milieu, maar ook veiliger en gezonder voor u en uw gezin.

Maar de Montegan QV11 is niet alleen functioneel, hij is ook zeer gebruiksvriendelijk. Met zijn slimme bedieningspaneel kunt u de kachel eenvoudig instellen op de gewenste temperatuur en modus. En dankzij de ingebouwde thermostaat blijft de temperatuur in uw huis altijd op het juiste niveau, zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen.

Kortom, als u op zoek bent naar een stijlvolle, efficiënte en gebruiksvriendelijke manier om uw huis te verwarmen, dan is de Montegan QV11 pelletkachel de ideale keuze voor u. Bestel hem vandaag nog en geniet van de warmte en gezelligheid die hij u te bieden heeft!

Merk

Montegan

Materiaal Mantel

Staal

Systeem

Gesloten

Vermogen

11KW

Max. Te verwarmen ruimte

260m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.8/2.4

Rendement

95%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Ja

Moederhaard CV

Nee

Tank Inhoud

19KG

Inbouwkachel

Nee

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Nee

Wi-Fi

Ja, Nee