Montegan AC11

Vanaf:  4.349,95

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De ideale oplossing voor wie op zoek is naar een betaalbare en efficiënte manier om het huis warm te houden tijdens de wintermaanden, vooral na de hoge energierekeningen van afgelopen winter.

De Montegan AC11 werkt op pellets, een hernieuwbare energiebron die gemaakt is van samengeperst houtafval. Pellets zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook een kosteneffectieve manier om uw huis te verwarmen. En met een rendement van meer dan 90%, zet de AC11 pellets efficiënt om in warmte, waardoor u kunt genieten van een warm huis zonder teveel te hoeven betalen.

De afgelopen winter hebben veel mensen te maken gehad met hoge energierekeningen als gevolg van de stijgende energieprijzen. De Montegan AC11 biedt echter een oplossing die niet alleen kosteneffectief is, maar ook een duurzame keuze voor uw huis. Met de AC11 kunt u besparen op uw energierekening en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Daarnaast is de Montegan AC11 ook zeer geavanceerd op het gebied van technologie. Met het innovatieve systeem voor automatische ontsteking kunt u de kachel eenvoudig starten en bedienen. Hierdoor kunt u genieten van de warmte en gezelligheid die de kachel biedt, zonder gedoe.

Kortom, als u op zoek bent naar een betaalbare, milieuvriendelijke en efficiënte manier om uw huis warm te houden, dan is de Montegan AC11 pelletkachel de oplossing voor u. Met de AC11 kunt u genieten van een warm huis zonder hoge kosten of compromissen op het gebied van comfort, kwaliteit of duurzaamheid.

Merk

Montegan

Materiaal Mantel

Staal

Systeem

Gesloten

Vermogen

11KW

Max. Te verwarmen ruimte

260m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.9/2.3

Rendement

95%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Ja

Moederhaard CV

Nee

Tank Inhoud

22KG

Inbouwkachel

Nee

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Nee

Wi-Fi

Ja, Nee