Medical Air Pro

 2.599,00

Hulp nodig bij bestellen? Bel: 0591 - 745 094

Voor- en nadelen Medical Air Pro:

Voordelen gezonde lucht   Haalt fijnstof (PM2.5 – PM 10) uit de lucht

Voordelen gezonde lucht   Filtert COVID-19 uit de lucht

Nadeel medical pro   Jammer dat het nodig is

Medical Air Pro geeft zuivere lucht

Deze machine is speciaal ontwikkelt voor medische toepassingen in ziekenhuizen en tandarts praktijken. De in de lucht aanwezige fijnstof deeltje, chemische stoffen, virussen en bacteriën worden op een zeer efficiënte wijze uit de lucht gefilterd.

Virussen en bacteriën

Virussen zoals COVID19 verspreiden zich door aan atmosferische deeltje te hechten. Dit kunnen kleine deeltje zijn in vast- of vloeibare vorm. Zodra een virus zich heeft gehecht aan een atmosferisch deeltje dan kan deze uren, dagen en soms zelfs weken verspreidt worden over redelijke afstanden. Om besmetting te voorkomen is het zaak dergelijke virussen uit de lucht te filteren. De Medical AirPro filtert virussen en bacteriën met een efficiëntie van 99.96% uit de lucht.

Fijnstof deeltjes

Het wordt steeds meer duidelijk dat door industrialisatie, vracht- en luchtverkeer de lucht steeds meer vervuilt raakt met fijnstof. Maar er wordt ook veel fijnstof geproduceerd binnenshuis. Je moet dan denken aan koken of het branden van kaarsen of wierrook. Ook wordt het steeds duidelijker dat fijnstof in relatie gebracht kan worden met long en lucht weg infecties of zelfs met bepaalde ziektes. De Medical Air Pro filtert fijnstof deeltje met een grote van PM2.5-PM10 met een efficiëntie van 99.98% uit de lucht.

Formaldehyde

Is een giftige stof welke veelvuldig vrijkomt uit alledaagse dingen om ons heen. Je moet dan denken aan spaanplaat, mdf, isolatie, textiel etc. Bij veelvuldige- en hoge concentratie formaldehyde kan er astma ontwikkeld worden. De Medical Air Pro filtert formaldehyde met efficiëntie van 94% uit de lucht.

Ozon

Ozon is overal aanwezig en bij normale concentraties niet gevaarlijk voor de mens. Maar als de concentraties toenemen boven de 0.1 ppm dan is ozon giftig. Ozon wordt gebruikt in deodorant, bactericide en water sterilisatie toestellen. De Medical Air Pro brengt het ozon percentage terug naar 0.012 ppm.

Specificaties
Stroom 230 Volt / 80Watt / 0.36 Amp
Voordelen Gezond binnenhuis klimaat
Item nr. 16212
Toepasbaar Woonkamer
Uitvoering Medische toepassingen
Afmeting 35x35x67 cm
Geluidsniveau <55dB
Capaciteit 30-50m²
Gewicht 25 kg
Garantie 2 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medical Air Pro” te beoordelen