Klover Soft 100

Vanaf:  4.390,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Ontdek het ultieme Comfort en de Stijl van de Klover Soft 100

Laat je betoveren door de warmte en elegantie van de Klover Soft 100. Met zijn verfijnde design en geavanceerde kenmerken brengt deze kachel een vleugje luxe en comfort in jouw leefruimte.

Stel je voor: een koude winteravond, je komt thuis en wordt met open armen ontvangen door de aangename warmte van de Klover Soft 100. Met een indrukwekkend vermogen van ongeveer 9 kilowatt verwarmt deze kachel jouw ruimte snel en gelijkmatig, waardoor je direct kunt ontspannen en genieten van de perfecte temperatuur.

De Klover Soft 100 is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige aanwinst voor jouw interieur. Met zijn moderne en slanke vormgeving past de Soft 100 moeiteloos in elke ruimte. Het is een stijlvolle toevoeging die jouw huis verrijkt met zijn tijdloze schoonheid.

Wat de Klover Soft 100 echt bijzonder maakt, is de geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat warme lucht gelijkmatig wordt verspreid in jouw woning. Dit resulteert in een aangename temperatuur in elke hoek van de kamer en maximaliseert het comfort voor jou en jouw gezin. Daarnaast zorgt de Soft 100 voor efficiënt energieverbruik, waardoor je kunt besparen op jouw stookkosten.

Met de intuïtieve bedieningselementen en programmeerbare thermostaat van de Soft 100 kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en het verwarmingsniveau aanpassen aan jouw behoeften. Daarnaast maakt de Soft 100 gebruik van milieuvriendelijke pellets als brandstof, waardoor je niet alleen geniet van warmte, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

De Klover Soft 100 biedt niet alleen een comfortabele warmte, maar ook een visueel spektakel. Dankzij het grote glasraam kun je genieten van het prachtige vlammenspel dat een serene sfeer creëert in jouw leefruimte. Laat de zorgen van de dag achter je en ontspan bij de zachte gloed van de vlammen.

Laat de Klover Soft 100 jouw huis omhullen met comfort en stijl. Creëer een warme en gastvrije omgeving waarin je kunt ontspannen en genieten van kostbare momenten met jouw dierbaren. Met de Soft 100 ben je verzekerd van een hoogwaardige verwarmingsoplossing die aan al jouw verwachtingen voldoet.

KENMERKEN

  • Voor- en bovenzijde in gietijzer
  • Mogelijkheid van afvoer aan de bovenzijde
  • Veiligheidssensoren op deur en reservoir
  • Zelfreinigende brander
  • Standaard wifi

TECHNISCHE GEGEVENS

  • Afmeting HxBxD:110x48x52 cm
  • Vermogen: 2,5 – 9,6 kW
  • Te verwarmen ruimte: 240 m3
  • Rendement 92,5%

zwart                  brons                   grijs                   ivoor

Merk

Klover

Materiaal Mantel

Staal

Systeem

Gesloten

Vermogen

10KW

Max. Te verwarmen ruimte

240m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.6/1.7

Rendement

93%

Aansluiting

Achteraansluiting, Bovenaansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Moederhaard CV

Nee

Tank Inhoud

17KG

Inbouwkachel

Nee

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Ja

Wi-Fi

Ja