Klover Omega Multi Air

 5.190,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Ontdek de Perfectie van Verwarming met de Klover Omega Multi Air Pelletkachel

Laat je betoveren door de ultieme warmte-ervaring van de Klover Omega Multi Air pelletkachel. Met zijn ongeëvenaarde prestaties en geavanceerde functies brengt deze kachel een nieuwe dimensie van comfort en efficiëntie in jouw huis.

Stel je voor: een koude winteravond, je komt thuis en wordt begroet door de omhullende warmte van de Klover Omega Multi Air. Met een indrukwekkend vermogen van ongeveer 9 kilowatt verwarmt deze kachel jouw ruimte snel en gelijkmatig, waardoor je direct kunt genieten van een aangename temperatuur.

De Klover Omega Multi Air is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Met zijn eigentijdse design en strakke lijnen past de Omega perfect in elk interieur. Het is een stijlvolle toevoeging aan jouw huis, waarbij vorm en functie naadloos samenkomen.

Wat de Klover Omega Multi Air echt bijzonder maakt, is de geavanceerde Multi Air-technologie. Dankzij dit innovatieve systeem wordt de warme lucht gelijkmatig verdeeld in elke hoek van jouw huis, waardoor je overal kunt genieten van een comfortabele temperatuur. Dit zorgt niet alleen voor een gezellige leefomgeving, maar ook voor energiebesparing.

Met de gebruiksvriendelijke bedieningselementen en programmeerbare thermostaat van de Omega Multi Air kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en het verwarmingsniveau aanpassen aan jouw behoeften. Daarnaast maakt de Omega Multi Air gebruik van pellets als brandstof, wat niet alleen zorgt voor een efficiënte verbranding, maar ook een milieuvriendelijke keuze is.

Naast zijn prestaties biedt de Klover Omega Multi Air ook een visueel spektakel. De grote glazen ruit geeft een prachtig zicht op het sfeervolle vlammenspel, waardoor je kunt ontspannen en genieten van de betoverende ambiance. Creëer een gezellige sfeer tijdens rustige avonden bij de kachel, omringd door warmte en comfort.

Laat de Klover Omega Multi Air pelletkachel jouw huis verwarmen met perfectie en elegantie. Creëer een warme en gastvrije omgeving waarin je kunt ontspannen en genieten van kostbare momenten met jouw dierbaren. Met de Omega Multi Air ben je verzekerd van een hoogwaardige verwarmingsoplossing die aan al jouw verwachtingen voldoet.

KENMERKEN

 • Voor- en bovenzijde in gietijzer
 • Deksel reservoir met hydraulische opening
 • Zelfreinigende brander
 • Veiligheidssensoren op deur en reservoir
 • Paneelsysteem met speciaal profiel
 • Standaard wifi
 • 2 extra convectie uitgangen voor het verwarmen van andere ruimten

TECHNISCHE GEGEVENS

 • Afmeting: 48 x 52 x111 cm
 • Vermogen: 2,8 – 11,1 kW
 • Te verwarmen ruimte: 295 m3
 • Rendement 91,4%

KLEUREN

Materiaal Mantel

Staal

Systeem

Gesloten

Nominaal vermogen

11KW

Max. Te verwarmen ruimte

295m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.6/2.5

Rendement

91%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

2 Aansluitingen

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

24KG

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Ja