Klover Diva Stone Multi Air

 6.390,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Ervaar Elegantie en Prestatie met de Klover Diva Multi Air

Stap binnen in een wereld van verfijning en warmte met de Klover Diva Multi Air. Deze indrukwekkende kachel combineert elegantie met geavanceerde technologie en biedt een ongeëvenaarde verwarmingservaring voor jouw huis.

Stel je voor: een koude winterochtend, je wordt wakker en voelt direct de aangename warmte van de Klover Diva Multi Air. Met een vermogen van ongeveer 8 kilowatt verwarmt deze kachel jouw ruimte snel en gelijkmatig, zodat je comfortabel kunt genieten van jouw ochtendroutine.

De Klover Diva Multi Air is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Met zijn slanke design en glazen voorkant straalt de Diva klasse en elegantie uit, waardoor hij een blikvanger is in elke kamer. Of je nu een modern of klassiek interieur hebt, deze kachel past perfect bij jouw stijl en voegt een vleugje luxe toe aan jouw leefruimte.

Wat de Klover Diva Multi Air echt bijzonder maakt, is de geavanceerde Multi Air-technologie. Deze technologie zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige verspreiding van warme lucht door elke hoek van jouw huis, waardoor je kunt genieten van een comfortabele temperatuur in meerdere ruimtes. Dit zorgt niet alleen voor een aangename leefomgeving, maar ook voor energiebesparing.

Met de gebruiksvriendelijke bedieningselementen en programmeerbare thermostaat van de Diva Multi Air kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en het verwarmingsniveau aanpassen aan jouw behoeften. Bovendien maakt de Diva Multi Air gebruik van pellets als brandstof, wat niet alleen zorgt voor een efficiënte verbranding, maar ook een milieubewuste keuze is.

Naast zijn prestaties biedt de Klover Diva Multi Air ook een visueel spektakel. De grote glazen ruit geeft een prachtig zicht op de vlammen, waardoor een sfeervolle ambiance ontstaat. Laat je betoveren door het dansende vuur en geniet van gezellige avonden bij de kachel, omringd door warmte en comfort.

Laat de Klover Diva Multi Air jouw huis omhullen met elegantie en prestatie. Creëer een warme en gastvrije omgeving waarin je kunt ontspannen en genieten van kostbare momenten met jouw dierbaren. Met de Diva Multi Air ben je verzekerd van een hoogwaardige verwarmingsoplossing die aan al jouw verwachtingen voldoet.

KENMERKEN

  • Opbouw met een lichte steensoort
  • Zelfreinigende brander
  • Veiligheidssensoren op deur en reservoir
  • Veel zuiniger met pellets dankzij het pellet cruise control system
  • Standaard wifi
  • 1 extra convectieuitgang voor verwarmen andere ruimte

TECHNISCHE GEGEVENS

  • Afmeting H x B x D: 113x90x27 cm
  • Vermogen: 2,5 – 8,9 kW
  • Te verwarmen ruimte: 225 m3
  • Rendement 91,5%

KLEUREN

CREME STONE    SPEKSTEEN

Materiaal Mantel

Natuursteen, Speksteen

Systeem

Gesloten

Vermogen

9KW

Max. Te verwarmen ruimte

225m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.8/2

Rendement

92%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

1 aansluiting

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

12KG

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Ja