Klover Diva Air

 5.690,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Ontdek de Betoverende Elegantie van de Klover Diva

Stap binnen in een wereld van pure gratie en warmte met de Klover Diva. Deze prachtige kachel combineert functionaliteit en verfijning, en creëert een sfeer van luxe in jouw huis.

Stel je voor: een kille avond, de sterren fonkelen aan de hemel terwijl je je terugtrekt in je gezellige leefruimte. De Klover Diva is ontworpen om jou te omhullen met een weldadige warmte. Met een vermogen van ongeveer 6 kilowatt verspreidt hij een aangename hitte door elke hoek van je woning, waardoor je kunt genieten van de perfecte temperatuur tijdens de koelere seizoenen.

De Klover Diva is niet alleen een verwarmingsapparaat, maar ook een symbool van verfijning en elegantie. Het slanke en stijlvolle ontwerp voegt een vleugje schoonheid toe aan elke ruimte. De grote panoramische ruit biedt een prachtig uitzicht op de dansende vlammen, waardoor een gevoel van rust en sereniteit ontstaat.

Naast zijn visuele aantrekkingskracht, biedt de Klover Diva ook uitstekende prestaties en geavanceerde functies. Met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en programmeerbare thermostaat kun je moeiteloos de gewenste temperatuur instellen en de verwarming aanpassen aan je levensstijl. De Diva maakt gebruik van pellets als brandstof, wat niet alleen zorgt voor een efficiënte verbranding, maar ook bijdraagt aan een milieubewuste keuze.

Geniet van de aangename warmte die gelijkmatig door je huis wordt verspreid, dankzij de ingebouwde ventilator van de Klover Diva. Of je nu ontspant in de woonkamer, een romantisch diner organiseert in de eetkamer of jezelf onderdompelt in een ontspannend bad, de Diva zorgt voor een harmonieuze en comfortabele omgeving.

Laat de Klover Diva jouw huis transformeren tot een oase van elegantie en warmte. Ontdek vandaag nog de betoverende charme van deze kachel en geniet van een sfeervolle en knusse winterseizoen.

 

KENMERKEN

  • Ondiepe kachel, slechts 27cm diep
  • Bekleding in 2 fraaie steensoorten
  • Zelfreinigende brander
  • Veiligheidssensoren op deur en reservoir
  • Standaard wifi

 

KLEUREN STEEN

 

Cremesteen         Speksteen

Materiaal Mantel

Natuursteen, Speksteen

Systeem

Gesloten

Vermogen

9KW

Max. Te verwarmen ruimte

235m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.8/2

Rendement

92%

Aansluiting

Bovenaansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

12KG

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Ja