Klover Dama Soft Air

Vanaf:  3.990,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Ervaar het Beste van Comfort en Verfijning met de Klover Dama Soft Air

Stap binnen in een wereld van warmte en verfijning met de Klover Dama Soft Air. Met zijn elegante design en geavanceerde functies biedt deze kachel jou het ultieme comfort en verwarmingsgemak.

Stel je voor: een koude winteravond, je komt thuis en wordt meteen omarmd door de aangename warmte van de Klover Dama Soft Air. Met een vermogen van ongeveer 7 kilowatt verwarmt deze kachel jouw ruimte snel en gelijkmatig, waardoor je direct kunt ontspannen en genieten van de perfecte temperatuur.

De Klover Dama Soft Air is niet alleen een verwarmingsbron, maar ook een pronkstuk in jouw interieur. Met zijn slanke en moderne ontwerp voegt de Dama een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Het is een stijlvolle aanvulling die jouw huis verrijkt met zijn tijdloze schoonheid.

Wat de Klover Dama Soft Air echt onderscheidt, is de geavanceerde Soft Air-technologie. Deze innovatieve functie zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte verspreiding van warme lucht door jouw woning. Hierdoor geniet je niet alleen van een aangename temperatuur in elke hoek van de kamer, maar bespaar je ook op energiekosten.

Met de eenvoudige bedieningselementen en programmeerbare thermostaat van de Dama Soft Air kun je moeiteloos de gewenste temperatuur instellen en het verwarmingsniveau aanpassen aan jouw behoeften. Bovendien maakt de Dama Soft Air gebruik van pellets als brandstof, waardoor je niet alleen geniet van warmte en comfort, maar ook een bewuste keuze maakt voor het milieu.

Naast zijn functionele eigenschappen biedt de Klover Dama Soft Air ook een visueel spektakel. Het grote glasraam geeft een prachtig zicht op het vlammenspel, waardoor een gezellige en ontspannen sfeer ontstaat. Laat de stress van de dag achter je en kom tot rust bij de zachte gloed van de vlammen.

Laat de Klover Dama Soft Air jouw huis omhullen met comfort en verfijning. Creëer een warme en gastvrije omgeving waarin je kunt ontspannen en genieten van kostbare momenten met jouw dierbaren. Met de Dama Soft Air ben je verzekerd van een hoogwaardige verwarmingsoplossing die aan al jouw verwachtingen voldoet.

KENMERKEN

  • De ventilator is naar wens instelbaar én uitschakelbaar
  • Zelfreinigende brander
  • Cruise-control-systeem: veel zuiniger met pellets
  • Veiligheidssensoren op deur en reservoir
  • Paneelsysteem met speciaal profiel
  • Standaard wifi

TECHNISCHE GEGEVENS

  • Afmeting HxBxD:108x54x50 cm
  • Vermogen: 2,5 – 7,8 kW
  • Te verwarmen ruimte: 195 m3
  • Rendement 91,8%

KLEUREN

sample creamstone soapstone
Merk

Klover

Materiaal Mantel

Natuursteen, Speksteen

Systeem

Gesloten

Nominaal vermogen

8KW

Max. Te verwarmen ruimte

195m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.6/1.7

Rendement

92%

Aansluiting

Achteraansluiting, Bovenaansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

15KG

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Ja