Klover Aura 100 Multi Air

 4.890,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Geniet van Luxe en Comfort met de Klover Aura 100 Multi Air

Stap in een wereld van luxe en warmte met de Klover Aura 100 Multi Air. Deze krachtige en elegante kachel biedt een ongeëvenaarde verwarmingservaring en transformeert jouw huis in een oase van comfort.

Stel je voor: een koude winteravond, je komt thuis na een lange dag en wordt verwelkomd door de gezellige warmte van de Klover Aura 100 Multi Air. Met een indrukwekkend vermogen van ongeveer 10 kilowatt verwarmt deze kachel moeiteloos jouw hele woning, waardoor je kunt genieten van een aangename en comfortabele temperatuur, zelfs op de meest ijzige dagen.

De Klover Aura 100 Multi Air is niet alleen een verwarmingsapparaat, maar ook een pronkstuk in jouw interieur. Met zijn moderne design en strakke lijnen voegt de Aura 100 een vleugje stijl en verfijning toe aan elke ruimte. Of je nu een eigentijdse inrichting hebt of een meer klassieke uitstraling verkiest, deze kachel past perfect bij jouw smaak en creëert een ambiance van luxe.

Wat de Klover Aura 100 Multi Air echt onderscheidt, is de geavanceerde Multi Air-technologie. Deze technologie zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige verspreiding van warme lucht door elke hoek van jouw huis, waardoor een comfortabele temperatuur in elke ruimte wordt bereikt. Dit zorgt niet alleen voor een aangename leefomgeving, maar ook voor energiebesparing.

Met de gebruiksvriendelijke bedieningselementen en programmeerbare thermostaat van de Aura 100 Multi Air kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en het verwarmingsniveau aanpassen aan jouw behoeften. Daarnaast maakt de Aura 100 Multi Air gebruik van pellets als brandstof, wat niet alleen zorgt voor een efficiënte verbranding, maar ook een milieubewuste keuze is.

Naast het bieden van warmte en comfort, zorgt de Aura 100 Multi Air ook voor een visueel spektakel. De grote glazen ruit biedt een prachtig zicht op de dansende vlammen, waardoor een gezellige en ontspannen sfeer ontstaat. Laat je betoveren door de betoverende schoonheid van de vlammen en geniet van rustige avonden bij de kachel.

Laat de Klover Aura 100 Multi Air jouw huis omarmen met luxe en comfort. Creëer een warme en gastvrije omgeving waarin je kunt ontspannen en genieten van kostbare momenten met jouw dierbaren. Met de Aura 100 Multi Air ben je verzekerd van een hoogwaardige warmtebron die voldoet aan al jouw verwachtingen.

KENMERKEN PELLETKACHEL AURA 100 MULTI-AIR

 • Voor en bovenzijde in gietijzer
 • Deksel reservoir met hydraulische opening
 • Veiligheidssensoren op deur en reservoir
 • Zelfreinigende brander
 • Standaard wifi
 • 1 extra convectie uitgang voor verwarmen andere ruimte.

TECHNISCHE GEGEVENS

 • Afmeting: 48 x 52 111 cm (air en multi-air)
 • Gewicht: 108 kg
 • Vermogen: 3 – 11,1 kW
 • Te verwarmen ruimte: 295 m3
 • Rendement 91,4%

KLEUREN

zwart                   brons                    grijs                  ivoor                 parel

Materiaal Mantel

Staal

Systeem

Gesloten

Vermogen

11KW

Max. Te verwarmen ruimte

295m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.6/2.1

Rendement

91%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

1 aansluiting

Luchtdicht

Nee

Moederhaard CV

Nee

Tank Inhoud

20KG

Inbouwkachel

Nee

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Ja

Wi-Fi

Ja