Kalor Redonda Glass Idro

Vanaf:  5.100,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De Kalor Redonda Glass Hydro is een prachtige houtkachel die is ontworpen met zowel stijl als prestaties in gedachten. Het moderne en elegante ontwerp van deze kachel is perfect voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle toevoeging aan hun interieur.

Maar de Kalor Redonda Glass Hydro is niet alleen mooi om naar te kijken, het is ook zeer efficiënt. Met een rendement van meer dan 80% kan deze kachel bijna alle warmte die wordt gegenereerd door de verbranding van hout omzetten in nuttige warmte voor je huis. Dit betekent dat je minder hout hoeft te gebruiken om je huis warm te houden, wat niet alleen geld bespaart, maar ook beter is voor het milieu.

Een ander voordeel van de Kalor Redonda Glass Hydro is de ingebouwde waterverwarming. Hierdoor kan de kachel worden aangesloten op een watercircuit, waardoor je warm water kunt genereren voor douches, badkamers en andere huishoudelijke taken. Dit betekent dat je niet alleen je huis kunt verwarmen, maar ook warm water kunt genereren, waardoor je geld bespaart op je energierekening en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Bovendien is de Kalor Redonda Glass Hydro ook zeer eenvoudig te gebruiken en te onderhouden. De kachel is voorzien van een eenvoudige bediening en kan gemakkelijk worden schoongemaakt, wat betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het onderhouden van de kachel en meer tijd kunt besteden aan het genieten van de warmte en gezelligheid in je huis. Als je nog meer wilt genieten van die lekkere warmte en gezelligheid in huis kunt u zelfs kiezen voor de optionele zelfreinigende branderbak.

Kortom, als je op zoek bent naar een stijlvolle en efficiënte manier om je huis te verwarmen, dan is de Kalor Redonda Glass Hydro de perfecte keuze voor jou! Met zijn elegante ontwerp, hoge efficiëntie en ingebouwde waterverwarming is deze kachel de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een duurzame manier om hun huis te verwarmen en tegelijkertijd geld te besparen.

Materiaal Mantel

Glas

Merk

Kalor

Systeem

Gesloten

Vermogen

17kW, 20KW, 24KW

Max. Te verwarmen ruimte

510m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.8/3.7, 1.1/4, 1.1/4.9

Rendement

97%, 98%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

33KG, 38KG

Moederhaard CV

Ja

Zeer stil

Nee

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Ja, Nee