Kalor Quadra Idro

 4.495,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De Kalor Quadra Hydro is een hoogwaardige pelletkachel die perfect is voor het verwarmen van je huis. Deze kachel is ontworpen met het oog op zowel stijl als prestaties, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte manier om hun huis te verwarmen.

Een van de belangrijkste voordelen van de Kalor Quadra Hydro is de hoge efficiëntie. Deze kachel heeft een rendement van meer dan 80%, wat betekent dat bijna alle warmte die wordt gegenereerd door de verbranding van hout wordt omgezet in nuttige warmte voor je huis. Dit betekent dat je minder hout hoeft te gebruiken om je huis warm te houden, wat niet alleen geld bespaart, maar ook beter is voor het milieu.

Een ander voordeel van de Kalor Quadra Hydro is het moderne en stijlvolle ontwerp. Deze kachel is ontworpen om een ​​prachtige aanvulling te zijn op elk interieur en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je er een kunt kiezen die perfect past bij jouw smaak en stijl.

Bovendien heeft de Kalor Quadra Hydro ook een ingebouwd waterreservoir, waardoor deze kachel kan worden aangesloten op een watercircuit voor het verwarmen van water. Hierdoor kan je niet alleen je huis verwarmen, maar ook warm water genereren voor douches, badkamers en andere huishoudelijke taken.

Ten slotte is de Kalor Quadra Hydro ook zeer gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Deze kachel is voorzien van een eenvoudige bediening en is gemakkelijk schoon te maken, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het onderhouden ervan en meer tijd kunt besteden aan het genieten van de warmte en gezelligheid in je huis.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige pelletkachel die zowel efficiënt als stijlvol is en ook nog eens kan worden gebruikt om water te verwarmen, dan is de Kalor Quadra Hydro de perfecte keuze voor jou!

Materiaal Mantel

Staal

Merk

Kalor

Systeem

Gesloten

Vermogen

16KW

Max. Te verwarmen ruimte

320m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.9/3.4

Rendement

97%

Aansluiting

Achteraansluiting, Bovenaansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

19KG

Moederhaard CV

Ja

Zeer stil

Nee

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee