Kalor Petit

 1.275,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De Kalor Petit is ideaal voor niet al te grote ruimtes. De Petit is geschikt voor de woonkamer of keuken. En het kleine design van de kachel zorgt er voor dat je hem goed kunt plaatsen in jou interieur. Zeker omdat je 5 verschillende kleuren hebt om uit te kiezen. Hierdoor heb je altijd een kachel die bij jou in huis past. Door het raampje heeft de kachel ook een mooi vlambeeld, waardoor deze knus in de kamer kan staan. De kappen van roestvrij staal bedekken het compacte binnenwerk. Zo geeft hij het ideale thuis gevoel. En past hij dus mooi in het interieur.

Omdat deze kachel een goede prijs-kwaliteit heeft, is het een kachel die altijd het bekijken waard is.

Qua kW ligt deze kachel net wat lager dan zijn concurrentie. Maar dit zorgt er ook voor dat de vlam over een langere tijd groter is. En dit zorgt er voor dat je een mooier vlambeeld hebben.

En door de Kalor Petit bespaar je op die stijgende gasprijs. En die is al zo hoog. Daarom is de Petit een van de betere keuzes al wil je goedkoop en snel besparen op de gasrekening. Want waarom duur een kachel kopen als goedkoop ook al voldoet?

Al twijfel je tussen de kleuren, hebben wij de oplossing. In onze winkel hebben wij namelijk de Petit in elke kleur staan!

Deze kachel is te bekijken in onze showroom!

Materiaal Mantel

Staal

Merk

Kalor

Systeem

Open

Vermogen

6KW

Max. Te verwarmen ruimte

145m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.7/1.4

Rendement

90%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

11KG

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Nee

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee