Kalor Perfecta Maiolica

Vanaf:  2.050,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De Kalor Perfecta Majolica pelletkachel is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante en krachtige verwarmingsoplossing. Deze kachel combineert een klassiek en stijlvol design met geavanceerde technologie en is ontworpen om een aangename en gelijkmatige warmte te leveren, terwijl hij tegelijkertijd energiezuinig en milieuvriendelijk is.

De Perfecta Majolica heeft een maximaal vermogen van 10 kW en is geschikt voor het verwarmen van middelgrote en grote ruimtes. De kachel is voorzien van geavanceerde technologie waarmee de warmte gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur. Bovendien is de Perfecta Majolica voorzien van een programmeerbare thermostaat, waarmee je de temperatuur eenvoudig kunt regelen en instellen op basis van je persoonlijke voorkeuren.

Een ander voordeel van de Kalor Perfecta Majolica is dat hij gebruikmaakt van pellets als brandstof, wat een duurzame en milieuvriendelijke optie is. Pellets zijn gemaakt van samengeperst houtafval en zijn CO2-neutraal, waardoor ze een milieuvriendelijke alternatief zijn voor traditionele fossiele brandstoffen. Bovendien is het gebruik van pellets in de Perfecta Majolica ook nog eens kostenbesparend, omdat pellets relatief goedkoop zijn en je zo kunt besparen op je energierekening.

De Perfecta Majolica heeft ook verschillende handige functies die het gebruiksgemak vergroten, zoals een automatische reinigingssysteem en een afstandsbediening waarmee je de kachel eenvoudig kunt bedienen. Bovendien heeft de kachel een klassiek en stijlvol ontwerp, met een fraaie bekleding van majolica tegels die zorgen voor een warme en gezellige uitstraling. De Perfecta Majolica is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je hem helemaal kunt aanpassen aan je eigen smaak en interieur.

Kortom, de Kalor Perfecta Majolica pelletkachel is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante, krachtige en duurzame verwarmingsoplossing. Met zijn geavanceerde technologie, energiezuinigheid en gebruiksgemak is de Perfecta Majolica de perfecte kachel voor iedereen die graag comfortabel en milieubewust wil wonen, zonder in te leveren op stijl en uitstraling.

De Perfecta is nu ook te verkrijgen met Wi-Fi waardoor de Perfecta nog gebruiksvriendelijker wordt.

Deze kachel is te bekijken in onze showroom!

Materiaal Mantel

Keramiek

Merk

Kalor

Systeem

Open

Vermogen

10KW, 7KW, 9KW

Max. Te verwarmen ruimte

220m³

Aansluiting

Achteraansluiting

Inbouwkachel

Nee

Kanalisatie

1 aansluiting, Nee

Luchtdicht

Nee

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee