Kalor Nux Idro

Vanaf:  3.999,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De Kalor Nux Hydro is een innovatieve en stijlvolle pelletkachel met een eigentijds design. Deze kachel biedt niet alleen een betrouwbare en efficiënte manier om je huis te verwarmen, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Kalor Nux Hydro is de ingebouwde waterverwarming. Hierdoor kan de kachel worden aangesloten op een watercircuit, waardoor je warm water kunt genereren voor douches, badkamers en andere huishoudelijke taken. Dit betekent dat je niet alleen je huis kunt verwarmen, maar ook warm water kunt genereren, wat weer geld bespaart op je energierekening en bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Daarnaast is de Kalor Nux Hydro ook zeer efficiënt en kosteneffectief. Met een hoog rendement van meer dan 90% zorgt deze kachel voor een efficiënte omzetting van hout in nuttige warmte. Dit betekent dat je minder hout hoeft te verbruiken en minder vaak pellets hoeft bij te vullen, wat je kosten en tijd bespaart.

Bovendien is de Kalor Nux Hydro ook zeer gebruiksvriendelijk. Met de eenvoudige bediening kun je de temperatuur van de kachel gemakkelijk regelen en de kachel is gemakkelijk schoon te maken. Hierdoor hoef je niet veel tijd te besteden aan het onderhoud van de kachel en kun je meer tijd besteden aan het genieten van de warmte en gezelligheid in je huis.

Maar dat is nog niet alles. De Kalor Nux Hydro is ook een ecologisch verantwoorde keuze. Door het hoge rendement en de mogelijkheid om warm water te genereren, zul je minder hout verbruiken en dus minder bijdragen aan de uitstoot van broeikasgassen. Hierdoor kun je genieten van de warmte en comfort van de kachel terwijl je bijdraagt aan een beter milieu.

Tot slot heeft de Kalor Nux Hydro ook een zeer modern en stijlvol design. Het past perfect in elk eigentijds interieur en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Hierdoor kun je de kachel perfect aanpassen aan je interieur en een echte eyecatcher maken in je huis.

Kortom, als je op zoek bent naar een innovatieve, stijlvolle en efficiënte manier om je huis te verwarmen en warm water te genereren, dan is de Kalor Nux Hydro de perfecte keuze voor jou. Met zijn ingebouwde waterverwarming, hoge efficiëntie, gebruiksvriendelijke bediening en stijlvolle design, zal deze kachel je niet alleen warm houden, maar ook een prachtige toevoeging zijn aan je huis.

Materiaal Mantel

Staal

Merk

Kalor

Systeem

Gesloten

Vermogen

14KW, 17kW, 20KW, 24KW, 28kW, 32kW

Max. Te verwarmen ruimte

730m³

Aansluiting

Achteraansluiting

Inbouwkachel

Nee

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Moederhaard CV

Ja

Zeer stil

Nee

Zelf reinigende branderbak

Ja, Nee