Kalor Maiolica Idro

Vanaf:  4.645,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De Kalor Majolica Idro is een schitterende pelletkachel met een klassiek Italiaans design. Deze kachel zal niet alleen de perfecte warmtebron zijn voor je huis, maar zal ook een prachtige toevoeging zijn aan je interieur.

De kachel heeft een hoog rendement van meer dan 80%, wat betekent dat bijna alle warmte die door de verbranding van pellets wordt gegenereerd, wordt omgezet in nuttige warmte voor je huis. Dit maakt de Kalor Majolica Idro een zeer efficiënte en kosteneffectieve manier om je huis te verwarmen.

Een ander uniek kenmerk van deze kachel is de ingebouwde waterverwarming. Hierdoor kan de kachel worden aangesloten op een watercircuit, waardoor je warm water kunt genereren voor douches, badkamers en andere huishoudelijke taken. Dit betekent dat je niet alleen je huis kunt verwarmen, maar ook warm water kunt genereren, wat weer geld bespaart op je energierekening en bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

De Kalor Majolica Idro is ook zeer gebruiksvriendelijk. Met de eenvoudige bediening kun je de temperatuur van de kachel gemakkelijk regelen en de kachel is gemakkelijk schoon te maken. Hierdoor hoef je niet veel tijd te besteden aan het onderhoud van de kachel en kun je meer tijd besteden aan het genieten van de warmte en gezelligheid in je huis.

Maar dat is nog niet alles. De Kalor Majolica Idro is ook een ecologisch verantwoorde keuze. Door het hoge rendement en de mogelijkheid om warm water te genereren, zul je minder pellets verbruiken en dus minder bijdragen aan de uitstoot van broeikasgassen. Hierdoor kun je genieten van de warmte en comfort van de kachel terwijl je bijdraagt aan een beter milieu.

Kortom, als je op zoek bent naar een stijlvolle en efficiënte manier om je huis te verwarmen, dan is de Kalor Majolica Idro de perfecte keuze voor jou. Met zijn klassieke Italiaanse design, hoge efficiëntie, ingebouwde waterverwarming en gebruiksvriendelijke bediening, zal deze kachel je niet alleen warm houden, maar ook een prachtige toevoeging zijn aan je huis.

Materiaal Mantel

Keramiek

Merk

Kalor

Systeem

Open

Vermogen

14KW, 20KW, 24KW, 28kW, 32kW

Max. Te verwarmen ruimte

730m³

Pellet verbruik (Kg/h)

1.1/3, 1.1/4, 1.1/4.9, 1.8/5.5, 1.8/6.3

Rendement

96%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

17KG, 38KG, 57KG

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Nee

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee