Kalor Inserti Focus Aria

Vanaf:  2.860,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Welkom bij de Kalor Insert, de slimme manier om uw huis warm en gezellig te houden! Met de Kalor Insert kunt u genieten van de warmte en gezelligheid van een open haard, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de rommel en het gedoe van een traditionele open haard.

De Kalor Insert is ontworpen om in uw bestaande open haard te worden geplaatst, waardoor u een nieuwe, moderne uitstraling krijgt zonder dat u uw hele open haard hoeft te vervangen. Het heeft een strak, modern ontwerp dat perfect past bij elk interieur.

Maar de Kalor Insert is niet alleen stijlvol – het is ook uiterst efficiënt. Het is voorzien van de nieuwste technologieën, zoals een hoogrendementsbrander en een thermostaat die de warmte automatisch aanpast aan uw comfortniveau. Dit betekent dat u geld bespaart op uw energierekening terwijl u nog steeds geniet van de warmte en sfeer van een echte open haard.

Bovendien is de Kalor Insert milieuvriendelijk. Het verbrandt pellets. Dit betekent dat u niet alleen uw huis warm houdt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Maar dat is nog niet alles – de Kalor Insert is ook heel gemakkelijk in gebruik. U hoeft alleen maar pellets bij te vullen en op de knop te drukken om te beginnen met genieten van de warmte en sfeer van uw nieuwe open haard. En als u klaar bent, kunt u het apparaat gewoon uitschakelen.

Kortom, als u op zoek bent naar een nieuwe manier om uw huis warm en gezellig te houden, dan is de Kalor Insert de perfecte keuze. Met zijn stijlvolle design, efficiënte prestaties en milieuvriendelijke brandstof, zult u niet alleen genieten van een warm huis, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Bestel de Kalor Insert vandaag nog en ontdek het verschil!

Materiaal Mantel

Staal

Merk

Kalor

Systeem

Open

Vermogen

13KW, 15KW

Max. Te verwarmen ruimte

350m³

Pellet verbruik (Kg/h)

1.2/2.6

Rendement

93%

Aansluiting

Bovenaansluiting

Kanalisatie

1 aansluiting, Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

22KG

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Nee

Inbouwkachel

Ja

Zelf reinigende branderbak

Nee