Kalor Futura

Vanaf:  2.125,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De Kalor Futura is een stijlvolle kachel met een strak design. De Futura representeert de nieuwe generatie kachels. Het design is zo strak door de dubbele deur die in de kachel zit. Ook heeft de branderkamer een update gehad in vergelijking met de oudere modellen van Kalor. Zo heeft de Futura een andere vlam dan je van een pelletkachel gewend bent. De Futura heeft een vlam die meer weg heeft van een houtkachel dan van een pelletkachel. Dit geeft een rustigere vlam en zo dus ook sfeer in de ruimte.

Maar de Kalor Futura is niet alleen stijlvol. De Futura heeft namelijk techniek die voorloopt op de rest. Hij heeft een nieuwe warmtewisselaar waardoor deze efficiënter de warmte de kamer in krijgt. En deze warmte gaat de kamer in via een nieuwe ventilatorconstructie. Deze is stiller dan de vorige ventilatie. Hierdoor heb je een rustigere kachel en hoef je je dus niet te storen aan het geluid die de kachel maakt.

De Kalor Futura is te krijgen met een bovenafvoer. Zo kun je hem nog dichter tegen de muur aanzetten en neemt de kachel nog minder ruimte in beslag. En zo kun je de Futura makkelijker in kleinere ruimtes kwijt.

Om het ook nog makkelijk te maken met onderhoud is de branderkamer zo ontworpen dat deze zonder al te veel moeite losgemaakt kan worden.

 

Deze kachel is te bekijken in onze showroom!

 

Materiaal Mantel

Staal

Merk

Kalor

Systeem

Gesloten

Vermogen

11KW, 7KW, 9KW

Max. Te verwarmen ruimte

290m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.8/1.7

Rendement

95%

Aansluiting

Achteraansluiting, Bovenaansluiting

Kanalisatie

1 aansluiting, Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

16KG

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Ja

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee