Kalor Compact

Vanaf:  4.235,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De Kalor Compact boiler is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte boiler voor hun huis of bedrijf. Deze boiler heeft een capaciteit van 80 liter en is ontworpen om snel en eenvoudig warm water te leveren wanneer u het nodig heeft.

Een van de belangrijkste voordelen van de Kalor Compact boiler is zijn energiezuinigheid. De boiler is voorzien van een hoogwaardige isolatie die warmteverlies tot een minimum beperkt. Hierdoor verbruikt de boiler minder energie en bespaart u geld op uw energierekening. Bovendien is de boiler voorzien van een energielabel A, wat betekent dat hij tot de meest energiezuinige apparaten op de markt behoort.

Maar dat is niet alles. De Kalor Compact boiler is ook zeer duurzaam en betrouwbaar. De boiler is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien is de boiler voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat hij veilig en betrouwbaar blijft werken.

De Kalor Compact boiler is ook zeer gebruiksvriendelijk. De boiler is eenvoudig te installeren en te onderhouden en kan worden aangesloten op de meeste soorten kranen en douches. Bovendien heeft de boiler een compact formaat, wat betekent dat hij gemakkelijk kan worden geïnstalleerd in kleinere ruimtes.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte, energiezuinige en gebruiksvriendelijke boiler voor uw huis of bedrijf, dan is de Kalor Compact boiler de juiste keuze voor u!

Met de optionele branderbak hoeft u nog minder werk te verrichten aan uw kachel.

Deze kachel is te bekijken in onze showroom!

Materiaal Mantel

Staal

Merk

Kalor

Systeem

Open

Vermogen

16KW, 20KW, 24KW, 28kW, 32kW

Max. Te verwarmen ruimte

750m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.9/3.4

Rendement

92%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

81KG

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Nee

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Ja, Nee

Wi-Fi

Ja, Nee