Kalor Compact Boiler met aspers

Vanaf:  5.390,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De Kalor Compact boiler met aspers is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en betrouwbare boiler voor hun huis of bedrijf. Deze boiler heeft een capaciteit van 80 liter en is ontworpen om snel en eenvoudig warm water te leveren wanneer u het nodig heeft.

De boiler is voorzien van een geïntegreerde aspers die het mogelijk maakt om water rechtstreeks uit de boiler te tappen zonder dat er extra apparatuur nodig is. Dit maakt de Kalor Compact boiler met aspers niet alleen zeer efficiënt, maar ook erg handig in gebruik.

Een ander voordeel van de Kalor Compact boiler met aspers is dat hij zeer energiezuinig is. De boiler is voorzien van een hoogwaardige isolatie die warmteverlies tot een minimum beperkt. Hierdoor verbruikt de boiler minder energie en bespaart u geld op uw energierekening.

Maar dat is niet alles. De Kalor Compact boiler met aspers is ook zeer duurzaam en betrouwbaar. De boiler is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien is de boiler voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat hij veilig en betrouwbaar blijft werken.

Kortom, als u op zoek bent naar een efficiënte, handige, energiezuinige, duurzame en betrouwbare boiler voor uw huis of bedrijf, dan is de Kalor Compact boiler met aspers de juiste keuze voor u!

Materiaal Mantel

Staal

Merk

Kalor

Systeem

Open

Vermogen

16KW, 20KW, 24KW, 28kW, 34KW

Max. Te verwarmen ruimte

770m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.9/3.3

Rendement

94%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

81KG

Moederhaard CV

Ja

Zeer stil

Nee

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Ja

Wi-Fi

Ja, Nee