Kalor Cayenne

Vanaf:  1.905,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De Kalor Cayenne is een robuuste kachel. Hij is groter dan de meeste pelletkachels. En dit niet alleen in formaat. Ook in capaciteit. De Cayenne loopt namelijk door tot 16kW. En met 16kW kun je een flinke ruimte verwarmen. En ook heeft de Cayenne tot en met 2 optionele kanalisatiepunten. Hierdoor kun je nog twee vertrekken verwarmen die achter de muur zitten waar de kachel tegen aan zit. En dit resulteert in nog minder gasverbruik.

Ook heeft de Kalor Cayenne een continu draaiende pelletmotor. Hierdoor is deze stiller dan andere kachels die een pulserende motor hebben. Ook helpt het gesloten systeem van de Cayenne met het geluid wat de kachel produceert. Hierdoor is de kachel namelijk nog stiller dan een open systeem kachel.

De Kalor Cayenne is nu ook te krijgen met een bovenafvoer. Hierdoor kan de kachel dichter tegen de muur aan staan, waardoor deze minder ruimte in de kamer inneemt. En met een kachel zo groot als deze, is dat wel handig al heb je een niet al te grote kamer. Dus met de bovenafvoer heb je wel de warmte en nog genoeg ruimte om te leven of wonen.

Het ontwerp van de Cayenne is interessant. De bovenste rand heeft namelijk een ronding gekregen in plaats van echt een rand. Zo oogt de kachel beter. En omdat de Kalor Cayenne een robuuste kachel is valt hij sowieso op in de kamer. Maar dan heb je niet een rechthoekig blok in je kamer maar een sierlijkere kachel.

Deze kachel is te bekijken in de 7kw en de 16kw variant in onze showroom!

Materiaal Mantel

Staal

Merk

Kalor

Systeem

Gesloten

Vermogen

10KW, 12KW, 14KW, 16KW, 7KW

Max. Te verwarmen ruimte

400m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.7/1.4

Rendement

98%

Aansluiting

Achteraansluiting, Bovenaansluiting

Kanalisatie

1 aansluiting, 2 Aansluitingen, Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

23kg

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Ja

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee

Wi-Fi

Ja, Nee