Kalor 98 Redonda

Vanaf:  2.885,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De Kalor 98 Redonda is een strakke kachel. Het ronde, maar gehoekte design geeft de 98 Redonda een moderne look. Het vlambeeld is nu mooi weergegeven zoals iedereen dat wilt van een kachel. Zo geeft de 98 Redonda een gezellige sfeer in een modern jasje.

De Kalor 98 Redonda is onderdeel van de Hermetic Line. Dit houdt in dat het een hermetisch afgesloten kachel is. Zo behaalt hij ook het rendement van maar liefst 98%. Het hoge rendement wordt ook behaald door het gebruik van hoogwaardig materialen en kwaliteit onderdelen.

Nog een voordeel is dat de 98 Redonda in de “eco-stand” geen gebruik meer maakt van zijn ruimteventilator. Hierdoor gaat de kachel over in natuurlijke convectie. En moet je moeite doen om de kachel te horen. Zo stil wordt de kachel dan. Hierdoor kun je genieten van een gezellige vlam zonder de storende ventilator. Ook dit hoort bij de Hermetic Line van Kalor.

De 98 Redonda is te krijgen met kanalisatie. Dit houdt in dat je nog een vertrek kan verwarmen met de kachel. Zo bespaar je nog meer aardgas wat er voor zorgt dat de gasrekening lekker laag blijft.

Deze kachel is te bekijken in onze showroom!

Materiaal Mantel

Glas

Merk

Kalor

Systeem

Gesloten

Vermogen

10KW, 12KW, 6KW, 8KW

Max. Te verwarmen ruimte

280m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.3/1.4

Rendement

98%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

1 aansluiting, Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

20KG

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Ja

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee