Kalor 98 Cast Iron

Vanaf:  3.325,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De Kalor 98 Cast Iron is een robuuste kachel. Ook heeft hij een strak design waardoor hij modern oogt in een moderne omgeving, maar ook goed zou staan in een klassieke omgeving. En omdat de kachel robuust is heeft deze genoeg ruimte om een groot raam er in te zetten. En dat heeft Kalor ook gedaan. Door het grote raam heb je prachtig uitzicht op de vlam een geeft de kachel ook een gezellige sfeer. En de kachel heeft een bovenafvoer waardoor je hem strak tegen de muur aan kan zetten. Ook dit lijkt mooier in de kamer dan een achteraansluiting.

De brander kamer is van gietijzer gemaakt. Dit zorgt er voor dat onderhoud aan de kachel gemakkelijk te doen is. En natuurlijk dat de brander kamer langer meegaat dan andere brander kamers.

De Kalor 98 Cast Iron is onderdeel van de Hermetic Line. Dit houdt in dat het een hermetisch afgesloten kachel is. Zo behaalt hij ook het rendement van maar liefst 98%. Het hoge rendement wordt ook behaald door het gebruik van hoogwaardig materialen en kwaliteit onderdelen.

Nog een voordeel is dat de 98 Cast Iron in de “eco-stand” geen gebruik meer maakt van zijn ruimteventilator. Hierdoor gaat de kachel over in natuurlijke convectie. En moet je moeite doen om de kachel te horen. Zo stil wordt de kachel dan. Hierdoor kun je genieten van een gezellige vlam zonder de storende ventilator. Ook dit hoort bij de Hermetic Line van Kalor.

De 98 Cast Iron is te krijgen met kanalisatie. Dit houdt in dat je nog een vertrek kan verwarmen met de kachel. Zo bespaar je nog meer aardgas wat er voor zorgt dat de gasrekening lekker laag blijft.

Materiaal Mantel

Staal

Merk

Kalor

Systeem

Gesloten

Vermogen

10KW, 6KW, 8KW

Max. Te verwarmen ruimte

240m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.3/1.4

Rendement

98%

Aansluiting

Bovenaansluiting

Kanalisatie

1 aansluiting, Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

20KG

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Ja

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee