EK63 Yung130++

Vanaf:  3.738,90

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De EK-63 Yung130++ is een opvallende pelletkachel die stijl en functionaliteit combineert om je huis warm en gezellig te maken. Met geavanceerde functies en een eigentijds ontwerp biedt deze kachel een efficiënte verwarmingsoplossing voor diverse ruimtes.

Het moderne ontwerp van de Yung130++ maakt het een aanwinst voor elk interieur. Met zijn slanke lijnen en verfijnde afwerking voegt deze kachel een vleugje elegantie toe aan elke kamer. Of je nu een traditioneel of eigentijds interieur hebt, de Yung130++ past perfect bij verschillende stijlen en creëert een warme en uitnodigende sfeer.

Wat de Yung130++ onderscheidt, is zijn krachtige verwarmingscapaciteit. Met een hoog vermogen kan deze pelletkachel grote ruimtes efficiënt en snel verwarmen. Of het nu gaat om een ruime woonkamer, een open keuken of een kantoorruimte, de Yung130++ zorgt voor een comfortabele temperatuur en helpt je om de koude winterdagen door te komen.

De kachel maakt gebruik van pellets als brandstof, wat resulteert in een efficiënte en duurzame verwarming. Pellets zijn samengeperste houtkorrels die een hernieuwbare energiebron vormen. Ze bieden een hoog rendement en een schone verbranding, waardoor je kunt genieten van een milieuvriendelijke verwarmingsoplossing. Bovendien zorgt het gebruik van pellets voor een constante warmteafgifte en minimaliseert het de behoefte aan handmatige aanpassingen.

De Yung130++ is voorzien van handige bedieningselementen waarmee je de kachel gemakkelijk kunt instellen naar jouw voorkeuren. Met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel kun je de gewenste temperatuur regelen, de ventilatorsnelheid aanpassen en zelfs een timer instellen om de kachel op specifieke tijden in- en uit te schakelen. Hierdoor kun je de verwarming aanpassen aan jouw dagelijkse routines en energie besparen wanneer dat nodig is.

Veiligheid is van het grootste belang bij de Yung130++. De kachel is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals oververhittingsbeveiliging en een automatische uitschakelfunctie bij een te lage brandstofniveau. Deze functies zorgen ervoor dat je met een gerust hart kunt genieten van de warmte en het comfort van de kachel, wetende dat je veiligheid gewaarborgd is.

Kortom, de EK-63 Yung130++ is een stijlvolle en krachtige pelletkachel die zorgt voor efficiënte verwarming en een gezellige sfeer in je huis. Met zijn eigentijdse ontwerp, krachtige verwarmingscapaciteit en gebruiksvriendelijke bediening is de Yung130++ een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar comfort, gemak en energie-efficiëntie.

 

Geschikt voor passieve huizen.

  • Vermiculite Branderkamer
  • Keramieke ontstekingspen
  • Rookgasafvoer: Ø 8 cm achteraanvoer, achteraanvoer Ø 8/13 cm met concentrische kit (optioneel)
  • 2 Warmeluchtuitlaten Ø 8 cm
  • 1 Warmeluchtuitlaat vooraan
  • Display aan de bovenzijde
  • Daily/weekly programma
  • EASY TIMER functie
  • RELAX functie
  • Smart system met ingebouwde WI-FI

Zwart stalen zijkant, keramieke inzet boven:

opaque white dove grey bordeaux opaque black

 

 

 

Technische gegevens MIN/MAX
breedte cm 54
diepte cm 57
hoogte cm 122
nuttig vermogen kW 3,7/12,5
rendement % 90,2
brandstofverbruik kg/h 1/2,9
tank inhoud kg 22
autonomie h 8/28
Ø Rookgasafvoer cm 8/13
Ø Luchtinlaat cm 5
Gewicht kg 155
verwarmbare ruimte 325
Merk

EK63

Materiaal Mantel

Keramiek

Systeem

Gesloten

Vermogen

13KW

Max. Te verwarmen ruimte

325m³

Pellet verbruik (Kg/h)

1/2.8

Rendement

88%

Aansluiting

Achteraansluiting, Concentrische Aansluiting Achter

Kanalisatie

2 Aansluitingen

Luchtdicht

Ja

Tank Inhoud

22KG

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Ja

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee

Wi-Fi

Ja