EK63 Tweed90+

Vanaf:  2.734,60

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De EK-63 Tweed90+: Een Stijlvolle en Krachtige Pelletkachel voor Warmte en Sfeer

De EK-63 Tweed90+ is een indrukwekkende pelletkachel die een combinatie biedt van elegantie, functionaliteit en efficiënte verwarming. Met zijn kenmerkende ontwerp en geavanceerde functies is deze kachel een geweldige aanvulling op elk interieur, waarbij het zowel warmte als sfeer toevoegt aan elke ruimte.

De Tweed90+ is ontworpen met oog voor detail en stijl. Met zijn tijdloze en toch eigentijdse uitstraling past deze pelletkachel perfect in zowel moderne als klassieke interieurs. Het strakke en slanke ontwerp, gecombineerd met hoogwaardige materialen en afwerking, creëert een visueel aantrekkelijk middelpunt dat de aandacht trekt.

Wat de Tweed90+ echt onderscheidt, is zijn krachtige verwarmingscapaciteit. Met een hoog vermogen kan deze pelletkachel moeiteloos grote ruimtes verwarmen, waardoor het een ideale keuze is voor ruimtes zoals woonkamers, open plattegronden of zelfs commerciële ruimtes. Met de mogelijkheid om de gewenste temperatuur in te stellen, kunt u genieten van een aangename en comfortabele omgeving.

De pellettechnologie van de Tweed90+ zorgt voor een efficiënte en duurzame verwarming. De kachel maakt gebruik van samengeperste houtpellets als brandstof, een hernieuwbare energiebron die zorgt voor een schonere verbranding en minder emissies. Met geavanceerde verbrandingstechnologie en een hoog rendement haalt de Tweed90+ het maximale uit elke pellet, waardoor je kunt genieten van efficiënte warmte met minimale brandstofkosten.

De bediening van de Tweed90+ is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Met handige bedieningselementen kun je de kachel gemakkelijk aanpassen aan je voorkeuren. Of het nu gaat om het regelen van de gewenste temperatuur, het instellen van de timerfunctie of het aanpassen van de ventilatorsnelheid, alles is binnen handbereik.

Veiligheid is een belangrijk aspect van de Tweed90+. Met ingebouwde veiligheidsvoorzieningen, zoals oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling bij een te lage brandstofniveau, kun je met een gerust hart genieten van de warmte en sfeer die de kachel biedt.

Kortom, de EK-63 Tweed90+ is een prachtige pelletkachel die stijl, functionaliteit en efficiëntie combineert. Met zijn elegante ontwerp, krachtige verwarmingscapaciteit en gebruiksvriendelijke bediening is de Tweed90+ een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een kachel die zowel warmte als sfeer toevoegt aan hun leefruimte.

Geschikt voor passieve huizen.

  • Vermiculite Branderkamer
  • Keramieke onstekingspen
  • Rookgasuitlaat: Ø 8 cm bovenkant, vrouwelijk (staal en glas) en achter, mannelijk (opaque zwart staal en wit glas) met coaxiale kit (optioneel)
  • 1 kanaliseerbare warmeluchtuitgang Ø 8 cm
  • 1 Ventilator voor warme lucht vooraan
  • Display aan de bovenzijde
  • Daily/weekly programma
  • EASY TIMER functie
  • RELAX functie
  • Smart system met ingebouwde WI-FI

 

Stalen zijde:

pearl white dove grey bordeaux opaque black

 

 

 


Glazen zijde:

white black

 

 

 

 

Technische data MIN/MAX
breedte cm 50
diepte cm 50
hoogte cm 101
nuttig vermogen kW 3,4/9,2
rendement % 90,9
brandstofverbruik kg/h 0,8/2,1
tankinhoud kg 15
autonomie h 7/19
Ø rookgasafvoer cm 8/13
Ø luchtinlaat cm 5
Gewicht kg 95
verwarmbare ruimte 240
Merk

EK63

Materiaal Mantel

Glas, Staal

Systeem

Gesloten

Nominaal vermogen

9KW

Max. Te verwarmen ruimte

235m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.8/2

Rendement

88%

Aansluiting

Achteraansluiting, Bovenaansluiting, Concentrische Aansluiting Achter

Kanalisatie

1 aansluiting

Luchtdicht

Ja

Tank Inhoud

15KG

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Nee