EK63 Spy110+

Vanaf:  3.109,70

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De EK-63 Spy110+: Een Krachtige en Veelzijdige Pelletkachel voor Optimale Verwarming

De EK-63 Spy110+ is een opmerkelijke pelletkachel die zowel kracht als veelzijdigheid biedt om je huis comfortabel en gezellig te maken. Met geavanceerde functies en een modern ontwerp is deze kachel een uitstekende keuze voor het verwarmen van verschillende ruimtes, terwijl het tegelijkertijd een aantrekkelijk visueel element aan je interieur toevoegt.

De Spy110+ is ontworpen met oog voor stijl en functionaliteit. Het strakke en eigentijdse ontwerp met slanke lijnen past perfect in moderne interieurs. Het vormt een prachtig middelpunt in elke ruimte, of het nu de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer is. De kachel is verkrijgbaar in verschillende kleuropties, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je interieurstijl past.

Wat de Spy110+ onderscheidt, is zijn indrukwekkende verwarmingscapaciteit. Met een hoog vermogen kan deze pelletkachel grote ruimtes efficiënt en snel verwarmen. Of je nu een open woonkamer hebt of meerdere aangrenzende kamers wilt verwarmen, de Spy110-P zorgt voor een aangename en comfortabele temperatuur. Met de mogelijkheid om de gewenste temperatuur in te stellen, kun je genieten van een optimale warmtebeleving.

De pelletkachel maakt gebruik van geavanceerde technologie om efficiënte en duurzame verwarming te garanderen. Door gebruik te maken van samengeperste houtpellets als brandstof, profiteer je van een schone en hernieuwbare energiebron. De kachel biedt een hoog rendement en minimaliseert het brandstofverbruik, wat resulteert in lagere verwarmingskosten en een verminderde impact op het milieu.

De Spy110+ is uitgerust met handige bedieningselementen waarmee je de kachel gemakkelijk kunt aanpassen aan je behoeften. Met een intuïtief bedieningspaneel kun je de gewenste temperatuur instellen, de ventilatorsnelheid aanpassen en zelfs een handige timerfunctie gebruiken om de verwarming op vooraf ingestelde tijden in- en uit te schakelen. Zo kun je altijd genieten van de perfecte verwarmingsinstellingen.

Veiligheid staat voorop bij de Spy110+. De kachel is voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling bij een te lage brandstofniveau. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van de warmte en sfeer die de kachel biedt, wetende dat de veiligheid gewaarborgd is.

Kortom, de EK-63 Spy110+ is een krachtige en veelzijdige pelletkachel die zorgt voor optimale verwarming en comfort in je huis. Met zijn moderne design, indrukwekkende verwarmingscapaciteit en gebruiksvriendelijke bediening is de Spy110+ een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing.

Mogelijkheid om concentrische achteruitvoer 13 Ø cm te krijgen (optioneel).

Geschikt voor passieve huizen.

  • Vermiculite Branderkamer
  • Keramieke gloeiplug
  • Rookgasafvoer: Ø 8 cm bovenuitvoer, achteruitvoer Ø 8/13 cm met de coaxiaal kit (optioneel)
  • 1 Kanaliseerbaar uitlaat achter Ø 8 cm
  • 1 Warmeluchtuitlaat aan de voorzijde
  • Display aan de bovenzijde
  • Daily/weekly programma
  • EASY TIMER functie
  • RELAX functie
  • Smart system met ingebouwde WI-FI

Stalen zijkant:

pearl white dove grey bordeaux opaque black

 

 


Glazen zijkant:

wit zwart

 

 

 

Technische data MIN/MAX
breedte cm 55
diepte cm 56
hoogte cm 121
nuttig vermogen kW 3,7/10,5
rendement % 91,9
brandstofverbruik kg/h 0,8/2,4
tank inhoud kg 22
autonomie h 9/28
Ø rookgasafvoer cm 8/13
Ø luchtinlaat cm 5
gewicht kg 130
verwarmbare ruimte 275
Merk

EK63

Materiaal Mantel

Glas, Staal

Systeem

Gesloten

Vermogen

11KW

Max. Te verwarmen ruimte

275m³

Pellet verbruik (Kg/h)

1/2.5

Rendement

88%

Aansluiting

Achteraansluiting, Concentrische Aansluiting Achter

Kanalisatie

1 aansluiting

Luchtdicht

Ja

Tank Inhoud

22KG

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Ja

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee

Wi-Fi

Ja