EK63 Like80

Vanaf:  2.480,50

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De EK-63 Like80: Een moderne pelletkachel met stijl en efficiëntie

De EK-63 Like80 is een prachtige pelletkachel die een perfecte combinatie biedt van modern design, geavanceerde technologie en efficiënte verwarming. Met zijn eigentijdse uitstraling en functionele kenmerken is de Like80 een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar zowel warmte als stijl in hun leefruimte.

De Like80 is ontworpen met oog voor esthetiek en functionaliteit. Met zijn strakke lijnen, slanke profiel en hoogwaardige afwerking voegt deze pelletkachel een vleugje moderniteit toe aan elke ruimte. Of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer of zelfs een kantoor, de Like80 vormt een indrukwekkend middelpunt dat de sfeer verrijkt.

Maar de Like80 biedt niet alleen een visueel aantrekkelijk ontwerp, het is ook een uiterst efficiënte verwarmingsoplossing. Deze pelletkachel maakt gebruik van geavanceerde verbrandingstechnologie om warmte op te wekken uit pellets, samengeperste houtkorrels die een duurzame en hernieuwbare energiebron vormen. Met een hoog rendement en een efficiënt verbrandingsproces zorgt de Like80 voor een effectieve verwarming van de ruimte.

Dankzij het gebruiksgemak en de programmeerbare functies van de Like80 kun je de verwarming aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Met de geïntegreerde thermostaat kun je de gewenste temperatuur instellen en de pelletkachel regelt automatisch de juiste hoeveelheid brandstof en luchttoevoer om een comfortabel binnenklimaat te behouden. Daarnaast biedt de Like80 vaak ook de mogelijkheid om een timer in te stellen, zodat je de verwarming kunt programmeren op basis van je dagelijkse schema.

Een ander voordeel van de Like80 is het lage geluidsniveau tijdens het gebruik. Met geavanceerde geluidsisolatietechnologie kun je genieten van de warmte en gezelligheid zonder dat het geluid van de pelletkachel storend wordt.

Veiligheid staat ook hoog in het vaandel bij de Like80. Met geïntegreerde veiligheidsfuncties, zoals automatische uitschakeling bij oververhitting of een te lage brandstofniveau, kun je met een gerust hart genieten van de warmte van de pelletkachel.

Kortom, de EK-63 Like80 is een pelletkachel die design, efficiëntie en comfort combineert. Met zijn moderne uitstraling, geavanceerde technologie en duurzame verwarmingsoplossing is de Like80 een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en efficiënte manier om hun leefruimte te verwarmen.

Geschikt voor passieve huizen.

  • Vermiculite branderkamer
  • Keramieke gloeistift
  • Ø 8 cm bovenkant, vrouwelijk (Staal en keramiek) en achterafvoer, mannelijk (Opaque black en Pearl white Staal) met de coaxiaal kit (optioneel)
  • Hetelucht ventilatie aan de bovenkant
  • Display op de bovenkant
  • Daily/weekly programma
  • EASY TIMER functie
  • RELAX functie
  • Smart system met ingebouwde Wi-Fi

Stalen zijkant:

pearl white dove grey bordeaux opaque black

 

 

 

Keramieken zijkant:

opaque white dove grey bordeaux

 

 

 

Technische gegevens   MIN/MAX
Breedte cm 52
diepte cm 52
hoogte cm 101
Nuttig Vermogen kW 3,4/7,6
Rendement % 91
Brandstofverbruik kg/h 0,8/1,7
Tankinhoud kg 15
Autonomie h 9-19
Ø Rookgasafvoer cm 8/13
Ø Luchtinlaat cm 5
Gewicht kg 90/120
Verwarmbaar volume 200

 

Deze kachel is te bekijken in onze showroom!

Materiaal Mantel

Keramiek, Staal

Merk

EK63

Systeem

Gesloten

Nominaal vermogen

8KW

Max. Te verwarmen ruimte

195m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.8/1.8

Rendement

88%

Aansluiting

Achteraansluiting, Bovenaansluiting, Concentrische Aansluiting Achter

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Ja

Tank Inhoud

15KG

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Nee