EK63 Entity90+

Vanaf:  2.976,60

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De EK-63 Entity90+ is een opmerkelijke pelletkachel die zowel krachtige verwarmingsprestaties als een stijlvol design biedt. Met zijn geavanceerde functies, hoogwaardige materialen en efficiënte werking zorgt deze kachel voor een comfortabele en gezellige sfeer in je huis.

De Entity90+ heeft een strak en modern uiterlijk, waardoor het een opvallende toevoeging is aan elke ruimte. De strakke lijnen, glazen voorkant en eigentijds design passen perfect bij verschillende interieurstijlen. Of je nu een modern, industrieel of minimalistisch interieur hebt, deze kachel voegt een vleugje stijl toe aan elke kamer.

De Entity90+ levert krachtige verwarmingsprestaties dankzij zijn efficiënte verbrandingssysteem en hoog warmtevermogen. Met een maximaal vermogen van  kilowatt verwarmt deze kachel moeiteloos grote ruimtes en zorgt hij voor een aangename temperatuur, zelfs tijdens de koudste winterdagen. De pelletbrander zorgt voor optimale verbranding van de pellets, wat resulteert in efficiënte en kosteneffectieve verwarming.

Het bedienen van de Entity90+ is eenvoudig en intuïtief. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel stelt je in staat om de gewenste temperatuur in te stellen, de ventilatorsnelheid aan te passen en zelfs een timer in te stellen om de kachel automatisch aan en uit te schakelen. Hiermee kun je de warmteafgifte aanpassen aan je voorkeuren en energie besparen wanneer dat nodig is.

Veiligheid staat voorop bij de Entity90+. De kachel is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, waaronder oververhittingsbeveiliging en een automatische uitschakelfunctie bij een te lage brandstofniveau. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van de warmte, wetende dat de kachel veilig en betrouwbaar is.

Daarnaast is de Entity90+ ook energiezuinig en milieuvriendelijk. Dankzij het efficiënte verbrandingssysteem en het gebruik van hoogwaardige pellets wordt de warmte optimaal benut en worden de emissies geminimaliseerd. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele warmte, maar ook voor lagere energiekosten en een verminderde impact op het milieu.

Kortom, de EK-63 Entity90+ is een krachtige en stijlvolle pelletkachel die zorgt voor optimaal comfort in je huis. Met zijn geavanceerde functies, hoogwaardige materialen en energiezuinige werking is deze kachel een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle verwarmingsoplossing.

 

Geschikt voor moderne passieve huizen.

  • Vermiculite branderkamer
  • Keramische ontstekingspen
  • Rookgasafvoer: Ø 8 cm bovenafvoer, Ø 8/13 cm concentrisch (alleen met de staal matzwart of parelwit)
  • 1 kanalisatiepunt achter Ø 8 cm
  • Warmteuitlaat aan voorzijde
  • Display aan bovenzijde
  • Daily/weekly programma
  • EASY TIMER functie
  • RELAX functie
  • Smart system met ingebouwde WI-FI

Stalen zijdes:

pearl white dove grey bordeaux opaque black

 

 

 

Technische gegevens MIN/MAX
breedte cm 95
diepte cm 31
hoogte cm 107
nuttig vermogen kW 3,9-8,7
rendement % 88,1
brandstofverbruik kg/h 0,9/2,1
tank inhoud kg 17
autonomie h 8/19
Ø Rookgasafvoer cm 8/13
Ø Luchtinlaat cm 6
gewicht kg 120
verwarmbare ruimte 225
Merk

EK63

Materiaal Mantel

Staal

Systeem

Gesloten

Vermogen

11KW

Max. Te verwarmen ruimte

275m³

Pellet verbruik (Kg/h)

1/2.5

Rendement

88%

Aansluiting

Bovenaansluiting, Concentrische Aansluiting Boven

Kanalisatie

1 aansluiting

Luchtdicht

Ja

Tank Inhoud

17KG

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Ja

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee