EK63 Cell80+

Vanaf:  2.480,50

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De EK-63 Cell80+ is een veelzijdige pelletkachel die zorgt voor een optimale warmtebeleving in je huis. Met zijn geavanceerde functies, efficiënte werking en veelzijdigheid biedt deze kachel een comfortabele en gezellige sfeer.

Het tijdloze design van de Cell80+ past perfect bij verschillende interieurstijlen. Of je nu een klassiek, modern of landelijk interieur hebt, deze kachel voegt een vleugje stijl toe aan elke ruimte. Het hoogwaardige materiaal en de zorgvuldige afwerking zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur.

Met een maximaal vermogen van 7.7 kilowatt biedt de Cell80+ krachtige verwarmingsprestaties. Of je nu een kleine woonkamer, een slaapkamer of een grotere open ruimte wilt verwarmen, deze kachel zorgt voor een gelijkmatige en aangename warmteverspreiding. Met de instelbare thermostaat kun je de gewenste temperatuur eenvoudig regelen en zo een comfortabele omgeving creëren.

De Cell80+ is uitgerust met geavanceerde functies die het gebruiksgemak vergroten. Met het intuïtieve bedieningspaneel kun je eenvoudig de gewenste instellingen aanpassen, zoals de temperatuur, ventilatorsnelheid en programmeerbare timer. Daarnaast heeft deze kachel een automatische ontsteking en een automatische reinigingsfunctie, wat zorgt voor gemak en comfort in het gebruik.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de Cell80+. De kachel is voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals oververhittingsbeveiliging en een automatische uitschakelfunctie bij een te lage brandstofniveau. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van de warmte, wetende dat de kachel veilig en betrouwbaar is.

Daarnaast is de Cell80+ ook energiezuinig en milieuvriendelijk. Dankzij de efficiënte verbrandingstechnologie en het gebruik van hoogwaardige pellets wordt de warmte optimaal benut en worden de emissies geminimaliseerd. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele warmte, maar ook voor een lagere energierekening en een verminderde impact op het milieu.

Kortom, de EK-63 Cell80+ is een veelzijdige en efficiënte pelletkachel die zorgt voor optimaal comfort in je huis. Met zijn tijdloze design, geavanceerde functies en energiezuinige werking is deze kachel een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige verwarmingsoplossing.

Geschikt voor moderne passieve huizen

  • Vermiculite branderkamer
  • Keramieken gloeistifs
  • Rookgasafvoer: Ø 8 cm bovenafvoer, Ø 8/13 cm concentrisch (alleen met staal in matt zwart en parelwit)
  • 1 Kanalisatiepunt achter Ø 8 cm
  • Warmteuitlaat aan voorzijde
  • Display aan bovenzijde
  • Daily/weekly programma
  • EASY TIMER functie
  • RELAX functie
  • Smart system met ingebouwde WI-FI

Stalen zijdes:

pearl white dove grey bordeaux opaque Black

 

 

 

breedte cm 79,5
diepte cm 30,5
hoogte cm 105
nuttig vermogen kW 2,8-7,7
rendement % 90,5
verbruik pellets kg/h 0,6-1,8
tank capaciteit kg 15
autonomie h 8-25
Ø rookgasafvoer cm 8/13
Ø externe luchttoevoer cm 6
gewicht kg 125
verwarmbaar volume 200
Merk

EK63

Materiaal Mantel

Staal

Systeem

Gesloten

Vermogen

9KW

Max. Te verwarmen ruimte

235m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.8/2

Rendement

88%

Aansluiting

Bovenaansluiting, Concentrische Aansluiting Boven

Kanalisatie

1 aansluiting

Luchtdicht

Ja

Tank Inhoud

15KG

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Nee