Edilkamin Vyda2 H Up

Vanaf:  5.638,60

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Vyda2 H Up: Efficiëntie en Veelzijdigheid voor Optimaal Comfort

Maak kennis met de Edilkamin Vyda2 H Up, een veelzijdige pelletkachel die efficiëntie en comfort naar een hoger niveau tilt. Met zijn geavanceerde functies, innovatieve technologieën en moderne design biedt de Vyda2 H Up een uitzonderlijke verwarmingservaring voor elke ruimte.

De Vyda2 H Up is ontworpen met het oog op efficiëntie. Dankzij het geavanceerde verbrandingssysteem en de H Up-technologie wordt de verbranding geoptimaliseerd, wat resulteert in een hoog rendement en minimale uitstoot. Deze kachel zet de gebruikte pellets efficiënt om in warmte, waardoor je energie bespaart en je stookkosten verlaagt.

Met de Vyda2 H Up heb je de controle over je verwarmingsinstellingen. Met het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel kun je de gewenste temperatuur instellen, de ventilatorsnelheid aanpassen en andere parameters regelen. Met de optionele Wi-Fi-functionaliteit kun je de kachel zelfs op afstand bedienen via een smartphone-app, zodat je altijd de gewenste temperatuur kunt handhaven, waar je ook bent.

De veelzijdigheid van de Vyda2 H Up is een ander kenmerk dat het onderscheidt. Deze pelletkachel is geschikt voor zowel kanalisatie als convectie. Met de kanalisatieoptie kun je de warmte naar andere ruimtes in je huis leiden, waardoor je meerdere kamers tegelijk kunt verwarmen. Dit zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte verwarming in je hele huis.

Naast zijn technische prestaties biedt de Vyda2 H Up ook een modern en stijlvol design. Met zijn slanke en eigentijdse uitstraling past de kachel perfect in verschillende interieurstijlen. Of het nu gaat om een modern appartement of een meer klassieke woning, de Vyda2 H Up voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte waarin hij wordt geplaatst.

Het onderhoud van de Vyda2 H Up is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De kachel is uitgerust met een aslade en een gemakkelijk toegankelijke reinigingscompartiment, waardoor het verwijderen van as en het schoonmaken van de kachel een moeiteloze taak is.

Met de Edilkamin Vyda2 H Up geniet je van efficiënte en veelzijdige verwarming in een stijlvolle verpakking. Ervaar het comfort, de controle en de energiebesparingen die deze pelletkachel te bieden heeft. Creëer een warme en aangename sfeer in je huis, terwijl je tegelijkertijd je ecologische voetafdruk verkleint. Kies voor de Vyda2 H Up en geniet van optimaal comfort en efficiëntie.

 

– stalen vuurhaard.
– rookgasafvoer Ø 8 cm achteraan, mannelijk
– programmering uren per week
– verborgen synoptisch paneel
– Display met systeem gegevens inclusief moederbord
voor externe sensoren
– ventilatie warme lucht
(gemoduleerde en uitschakelbaar)
– Wi-Fi inbegrepen

Afwerkingen en staal en inzetframe bovenaan in:
• matte witte keramiek
• donkergrijze keramiek
• speksteen

Technische gegevens Vyda H 18
min/max
Vyda H 22
min/max
breedte cm 62,5 62,5
diepte cm 61,5 61,5
hoogte cm 121,5 121,5
nuttig vermogen kW 4,9/18,7 4,9/22,5
nuttig vermogen water kW 3,8/16,3 3,8/20
rendement % 93,3 92,7
brandstofverbruik kg/h 1,1/4,2 1,1/5,1
tankinhoud kg 30 30
autonomie h 7/27 6/27
waterinhoud l 20 20
Ø rookgasafvoer cm 8 8
Ø luchtinlaat cm 5 5
totaal gewicht kg 260 260
verwarmbaar vol. (afhankelijk van het systeemtype)) 485 585

Handleiding

 

Let op!

Omdat er veel vraag is naar pelletkachels en de fabrikanten dit niet allemaal kunnen leveren kan het zijn dat de prijs anders is wanneer u een kachel bestelt!

Materiaal Mantel

Keramiek, Matte Keramiek, Speksteen

Merk

Edilkamin

Systeem

Gesloten

Vermogen

19KW, 23KW

Max. Te verwarmen ruimte

585m³

Pellet verbruik (Kg/h)

1.2/4.4

Rendement

92%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

30KG

Moederhaard CV

Ja

Zeer stil

Ja

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Edilkamin Vyda2 H Up” te beoordelen