Edilkamin Rada Air Tight C

 5.299,80

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Rada Air Tight C: Een Revolutie in Luchtdichtheid en Efficiëntie

Maak kennis met de Edilkamin Rada Air Tight C, een revolutionaire pelletkachel die uitblinkt in luchtdichtheid en efficiëntie. Met zijn geavanceerde technologieën, innovatieve ontwerp en uitstekende verwarmingsprestaties biedt de Rada Air Tight C een ongeëvenaarde verwarmingservaring met maximale energiebesparing.

Wat de Rada Air Tight C onderscheidt, is zijn uitzonderlijke luchtdichtheid. Het is uitgerust met geavanceerde afdichtingssystemen en nauwkeurig ontworpen componenten die zorgen voor een hermetische afsluiting van de kachel. Hierdoor wordt de toevoer van externe lucht tot een minimum beperkt en wordt het verbrandingsproces geoptimaliseerd. Het resultaat is een efficiënte verbranding en maximale warmteafgifte met minimaal energieverlies.

De Rada Air Tight C maakt gebruik van geavanceerde verbrandingstechnologie om een hoog rendement te bereiken. Dankzij het innovatieve verbrandingssysteem wordt de brandstof efficiënt omgezet in warmte, waardoor je minder pellets nodig hebt voor dezelfde verwarmingsprestaties. Dit vertaalt zich in aanzienlijke energiebesparingen en lagere stookkosten, terwijl je geniet van een comfortabele en gezellige warmte in je huis.

Het ontwerp van de Rada Air Tight C is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met zijn strakke lijnen, moderne afwerking en minimalistische uitstraling voegt de kachel een vleugje eigentijds design toe aan elke ruimte. Of het nu in een woonkamer, slaapkamer of studeerkamer is, de Rada Air Tight C vormt een prachtig middelpunt dat perfect past bij verschillende interieurstijlen.

Naast zijn luchtdichtheid en efficiëntie biedt de Rada Air Tight C ook praktische functies die het gebruiksgemak vergroten. Met de geïntegreerde thermostaat kun je de gewenste temperatuur instellen en de kachel past automatisch de warmteafgifte aan om een constante en comfortabele temperatuur te handhaven. Bovendien is de kachel voorzien van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en een handige afstandsbediening, waardoor je de kachel gemakkelijk kunt bedienen en de instellingen naar wens kunt aanpassen.

Wat betreft onderhoud is de Rada Air Tight C ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het is uitgerust met een aslade en een gemakkelijk toegankelijk reinigingscompartiment, waardoor het verwijderen van as en het schoonmaken van de kachel een eenvoudige taak is.

Met de Edilkamin Rada Air Tight C ervaar je de perfecte combinatie van luchtdichtheid, efficiëntie en stijl. Geniet van de warmte en het comfort terwijl je bespaart op

energiekosten en een positieve bijdrage levert aan het milieu. Kies voor de revolutie in luchtdichtheid en efficiëntie met de Rada Air Tight C pelletkachel van Edilkamin.

 

• vuurhaard van gietijzer
• rookgasafvoer van bovenkant Ø 8/13 cm coaxiaal, vrouwelijke
• programmering uren per week
• functie NIGHT
• functie RELAX (ventilatie warme lucht)
• 1 Uitgang voor warme-lucht kanalisatie achteraan Ø 6 cm
• afstandsbediening met display
• Leonardo systeem

Staal en inzetframe bovenaan in:
• matte witte keramiek
• zwart keramiek

OPTIE
• Kit Wi-Fi
• Apparatuur GSM
• Set voor kanalisatie
• Kanalisatie-openingen

 

Technische gegevens min/max
breedte cm 55
diepte cm 55
hoogte cm 112,5
nuttig vermogen kW 2,8/12,8
rendement % 91,3
brandstofverbruik (pellets) kg/h 0,6/2,9
tankinhoud kg 24
autonomie h 8/40
Ø rookgasafvoer cm 8/13
Ø luchtinlaat cm 4
totaal gewicht kg 160
verwarmbaar volume 335

 

Merk

Edilkamin

Materiaal Mantel

Keramiek, Keramiek mat, Staal

Systeem

Gesloten

Vermogen

13KW

Max. Te verwarmen ruimte

335m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.6/2.9

Rendement

91%

Aansluiting

Concentrische Aansluiting Achter

Kanalisatie

1 aansluiting

Luchtdicht

Ja

Tank Inhoud

24KG

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Ja

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Edilkamin Rada Air Tight C” te beoordelen