Edilkamin Pellkamin 10 Evo Plus

 4.525,40

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Pellkamin 10 Evo Plus: Krachtige Warmte met Geavanceerde Functionaliteiten

Maak kennis met de Edilkamin Pellkamin 10 Evo Plus, een krachtige pelletkachel die indruk maakt met zijn geavanceerde functionaliteiten en verwarmingsprestaties. Met zijn robuuste design, hoge efficiëntie en gebruiksvriendelijke bediening is de Pellkamin 10 Evo Plus de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing.

Het imposante design van de Pellkamin 10 Evo Plus trekt meteen de aandacht. Met zijn solide constructie en strakke lijnen voegt deze pelletkachel een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Of het nu in een modern loft of een gezellige woonkamer is, de Pellkamin 10 Evo Plus biedt niet alleen warmte, maar is ook een stijlvolle aanvulling op je interieur.

De Pellkamin 10 Evo Plus is uitgerust met geavanceerde functionaliteiten die zorgen voor een efficiënte en comfortabele verwarming. Met het geïntegreerde automatische ontstekingssysteem is het opstarten van de kachel snel en eenvoudig. Binnen de kortste keren geniet je van een aangename warmte in je huis.

Wat de Pellkamin 10 Evo Plus echt opmerkelijk maakt, is de geavanceerde Evo Plus-technologie. Deze innovatieve functie maakt gebruik van intelligente sensoren en geavanceerde regelsystemen om de verbranding te optimaliseren en een hoog rendement te behalen. Hierdoor bespaar je op brandstofkosten en verklein je je ecologische voetafdruk, terwijl je geniet van een warme en gezellige omgeving.

Naast zijn efficiënte prestaties biedt de Pellkamin 10 Evo Plus ook handige functionaliteiten die het gebruiksgemak vergroten. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de kachel eenvoudig bedienen vanuit je luie stoel. Stel de gewenste temperatuur in, pas de ventilatorsnelheid aan of plan het verwarmingsprogramma volgens jouw voorkeuren. Met de Pellkamin 10 Evo Plus heb je volledige controle over je verwarmingssysteem.

Bovendien is de Pellkamin 10 Evo Plus uitgerust met een ruime pelletopslag, waardoor je minder vaak hoeft bij te vullen. Hierdoor geniet je langer van continue warmte zonder onderbrekingen. Daarnaast is de kachel voorzien van een handige aslade en een gemakkelijk toegankelijk onderhoudspaneel, waardoor het schoonmaken en onderhouden eenvoudig is.

Met de Pellkamin 10 Evo Plus kies je niet alleen voor warmte en comfort, maar ook voor duurzaamheid. Pelletkachels zijn milieuvriendelijk omdat ze gebruikmaken van hernieuwbare brandstof en een lagere uitstoot hebben in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. Door te kiezen voor de Pellkamin 10 Evo Plus draag je bij aan een schonere en duurzamere toekomst.

 

De pellets kunnen op 3 manieren worden bijgevuld:
• door het inzetframe op geleiders uit te trekken
• via de lade voor frontaal bijvullen (optie)
• via het bijvulluik (optie)

• Leonardo-systeem
• Haard in gietijzer
• Rookafvoer aan de bovenkant Ø 8 cm
• Gietijzeren voorpaneel met deur in geserigrafeerd glas en inzetframe in zwart glanzend keramiek
• Afstandsbediening met display, WiFi inbegrepen
• Dagelijkse/wekelijkse programmering

OPTIONALS
• Kit met lade voor frontaal bijvullen;
• Kit voor bijvullen met bijvulluik met glijgoot, met aanvoeropening te installeren op afzuigkapbehuizing.
• Steun voor installatie van nieuwe haard

• GSM voor het in- en uitschakelen op afstand met de mobiele telefoon.

 

Handleiding Laguna 2 

 

Let op!

Omdat er veel vraag is naar pelletkachels en de fabrikanten dit niet allemaal kunnen leveren kan het zijn dat de prijs anders is wanneer u een kachel bestelt!

Merk

Edilkamin

Materiaal Mantel

Staal

Systeem

Gesloten

Vermogen

10KW

Max. Te verwarmen ruimte

275m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.8/2.5

Rendement

89%

Aansluiting

Bovenaansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

11KG

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Ja

Inbouwkachel

Ja

Zelf reinigende branderbak

Nee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Edilkamin Pellkamin 10 Evo Plus” te beoordelen