Edilkamin Milla H Up

Vanaf:  4.501,20

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Milla H Up: Elegantie en Efficiëntie in Harmonie

Maak kennis met de Edilkamin Milla H Up, een verfijnde pelletkachel die elegantie en efficiëntie combineert in perfecte harmonie. Met zijn slanke design, geavanceerde technologieën en indrukwekkende verwarmingsprestaties biedt de Milla H Up een prachtige warmtebron voor elk interieur.

Het design van de Milla H Up is tijdloos en elegant. Met zijn slanke vormgeving en minimalistische uitstraling past deze pelletkachel moeiteloos in moderne en klassieke interieurs. Of je nu een strakke, eigentijdse inrichting hebt of een meer traditionele stijl verkiest, de Milla H Up voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte waarin hij geplaatst wordt.

Maar de Milla H Up biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan je interieur, hij levert ook uitstekende verwarmingsprestaties. Met zijn geavanceerde verbrandingstechnologie en efficiënte warmtewisselaar verwarmt de kachel snel en gelijkmatig de ruimte. Je kunt genieten van een aangename en comfortabele warmte, zelfs op de koudste dagen.

Wat de Milla H Up echt opmerkelijk maakt, is de geavanceerde H Up-technologie. Deze innovatieve functie zorgt voor een optimale verbranding en een hoog rendement. Het verbrandingsproces wordt gecontroleerd en geoptimaliseerd door slimme sensoren en regelsystemen, wat resulteert in een efficiënter gebruik van brandstof en lagere verwarmingskosten.

Met de Milla H Up heb je ook de controle over je verwarmingservaring. De kachel is uitgerust met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel waarmee je de temperatuur, ventilatorsnelheid en andere instellingen naar wens kunt aanpassen. Met de optionele afstandsbediening kun je zelfs vanuit de comfortabele hoek van je bank de kachel bedienen.

Naast zijn prestaties en gebruiksgemak is de Milla H Up ook ontworpen met het oog op duurzaamheid. Pelletkachels zijn milieuvriendelijk omdat ze gebruikmaken van hernieuwbare brandstof en een lagere uitstoot hebben in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. Door te kiezen voor de Milla H Up draag je bij aan een groenere en schonere leefomgeving.

Met de Edilkamin Milla H Up ervaar je de perfecte combinatie van elegantie en efficiëntie. Geniet van de warmte en het comfort van deze prachtige pelletkachel, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart en een positieve impact hebt op het milieu. Kies voor de Milla H Up en creëer een warme en stijlvolle ambiance in je huis.

 

• stalen vuurhaard.
• rookgasafvoer Ø 8 cm achteraan, mannelijk
• Display op bovenkant
• verborgen synoptisch paneel
• ventilatie warme lucht (uitschakelbaar)
• Leonardo Systeem
• Ingebouwde hydraulische kit met gesloten expansievat, circulatiepomp en overdrukklep

Staal panelen en bovenstuk in keramiek:
• crèmekleurig
• bordeaux
• zwart
• perkamentkleurig

OPTIE
• Kit Wi-Fi
• GSM Telefoonschakelaar Apparatuur
• Kit radiobesturing met ontvanger

 

Technische gegevens Milla H 12 Up
min/max
Milla H 15 Up
min/max
breedte cm 52 52
diepte cm 56 56
hoogte cm 110 110
nuttig vermogen kW 3,3/12,4 3,3/15,3
nuttig vermogen water kW 10,2 13
rendement % 93 92,1
brandstofverbruik kg/h 0,7/2,8 0,7/3,5
tankinhoud kg 24 24
autonomie h 9/34 7/34
waterinhoud l 13 13
Ø rookgasafvoer cm 8 8
Ø luchtinlaat cm 5 5
totaal gewicht kg 189 189
verwarmbaar vol. (afhankelijk van het systeemtype)) 325 400

 

Let op!

Omdat er veel vraag is naar pelletkachels en de fabrikanten dit niet allemaal kunnen leveren kan het zijn dat de prijs anders is wanneer u een kachel bestelt!

Materiaal Mantel

Staal

Merk

Edilkamin

Systeem

Gesloten

Vermogen

12KW, 15KW

Max. Te verwarmen ruimte

400m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.7/2.8

Rendement

93%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

24KG

Zeer stil

Ja

Zelf reinigende branderbak

Nee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Edilkamin Milla H Up” te beoordelen