Edilkamin Kira H

Vanaf:  5.880,60

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De Edilkamin Kira H is de perfecte oplossing voor iedereen die een energiezuinige, schone, veilige en betaalbare oplossing zoekt voor hun verwarmingsbehoeften. Het is een hoogwaardig product dat voldoet aan de verwachtingen van klanten en alle veiligheidseisen.

De Edilkamin Kira H  is een moderne, flexibele en energiezuinige oplossing voor het verwarmen van huizen en andere gebouwen. Het product heeft een hoog rendement van 85% en is voorzien van avancierde technologie, waardoor het een betrouwbare, duurzame en efficiënte oplossing biedt.

De kachel heeft een klassieke, kleurrijke look die een gevoel van stijl en warmte aan elke kamer geeft. Hij heeft een groot display waarmee u gemakkelijk alle instellingen kunt bedienen en een ingebouwde thermostaat die de warmte automatisch regelt.

De kachel is voorzien van een speciale automatische reinigingsfunctie die ervoor zorgt dat uw kachel schoon blijft en goed functioneert. Het heeft ook een automatische uitschakeling die de kachel uitschakelt als hij te heet wordt.

De Edilkamin Kira H is ook uiterst veilig. Hij is voorzien van een thermische beveiliging die ervoor zorgt dat de kachel uitschakelt als hij te heet wordt. Het product is ook voorzien van een automatische uitschakeling die de kachel uitschakelt als er geen pellets meer zijn.

Het product heeft een laag stroomverbruik en is daardoor een betaalbare oplossing voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinige en betrouwbare verwarming. De Edilkamin Kira H biedt een schone, veilige en betaalbare oplossing voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinige, schone en veilige verwarming.

Rookgasafvoer achteraan Ø 8 cm.
Ventilatie warme lucht uitschakelbaar.
Verborgen synoptisch paneel.
Gesloten expansievat.

Afwerkingen en keramiek in:
• glanzend wit
• bordeaux
• perkamentkleurig

OPTIONALS
• Kit WI-FI
• GSM voor het in- en uitschakelen op afstand met de mobiele telefoon.

Ventilatie kan worden uitgeschakeld.

 

Diameter rookgasafvoer 80 mm
Vermogen nominaal (min-max) 4,9 – 22,5 kW
Pelletverbruik (min-max) 1,1 – 5,1 kg/u
Rendement 90 %
Inhoud pelletreservoir 37 kg
Brandduur (min-max in uren) 7 -34 uur
Gewicht 280 kg
Maatvoering H x B x D 122 x 65 x 63 cm

 

Let op!

Omdat er veel vraag is naar pelletkachels en de fabrikanten dit niet allemaal kunnen leveren kan het zijn dat de prijs anders is wanneer u een kachel bestelt!

Merk

Edilkamin

Materiaal Mantel

Keramiek

Systeem

Gesloten

Vermogen

19KW, 23KW

Max. Te verwarmen ruimte

485m³, 585m³

Pellet verbruik (Kg/h)

1.1/5.1

Rendement

90%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

37KG

Moederhaard CV

Ja

Zeer stil

Ja

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Edilkamin Kira H” te beoordelen