Edilkamin Gora2 Slim Up

 5.989,50

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Gora 2 Slim Up: Slank Design met Krachtige Prestaties

De Edilkamin Gora 2 Slim Up is een pelletkachel die indruk maakt met zijn slanke design en krachtige verwarmingsprestaties. Met zijn compacte formaat en eigentijdse uitstraling biedt de Gora 2 Slim Up een efficiënte en stijlvolle oplossing voor het verwarmen van elke ruimte.

Het slanke design van de Gora 2 Slim Up maakt het een perfecte keuze voor ruimtes waar ruimte schaars is. Dankzij zijn slanke en verticale vormgeving neemt de kachel minimale vloeroppervlakte in beslag, waardoor hij geschikt is voor kleinere woonruimtes, appartementen of zelfs kantoren. Het strakke ontwerp wordt versterkt door hoogwaardige materialen en een elegant kleurenpalet, waardoor de kachel naadloos opgaat in verschillende interieurstijlen.

Ondanks zijn compacte formaat biedt de Gora 2 Slim Up indrukwekkende verwarmingsprestaties. Met een hoog rendement en geavanceerde verbrandingstechnologieën zorgt de kachel voor een efficiënte en snelle warmteafgifte. Je kunt genieten van een comfortabele temperatuur in je ruimte, zelfs op de koudste dagen. Met het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en verschillende verwarmingsmodi selecteren, zodat je de kachel kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren.

De Gora 2 Slim Up is niet alleen krachtig, maar ook milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van pellets als brandstof biedt de kachel een schonere verbranding en minimaliseert het de uitstoot van schadelijke stoffen. Dit maakt het een duurzame verwarmingsoplossing die bijdraagt aan een schonere leefomgeving.

Met de Edilkamin Gora 2 Slim Up haal je niet alleen een compacte verwarmingsoplossing in huis, maar ook een stijlvol designelement. De combinatie van ruimtebesparend ontwerp, krachtige prestaties en eigentijdse esthetiek maakt deze pelletkachel een ideale keuze voor moderne huizen en kantoren. Ervaar de efficiënte warmte en strakke vormgeving van de Gora 2 Slim Up en geniet van een comfortabele en sfeervolle leefomgeving.

• stalen vuurhaard
• rookgasafvoer Ø 8 cm bovenaan, vrouwelijk
• dubbele deur
• display
• programmering uren per week
• Display met systeem gegevens incl moederbord voor externe sensoren
• Leonardo systeem
• EKLEANER systeem
• Systeem The Mind WI-FI geïntegreerd
• Telefoonschakelaar Apparatuur LTE ADVANCED 4G

Klasse 5 volgens de normen en 303-5

Opcional:
• Voor een juiste werking moet men één van de onderstaande kits installeren
• Anticondensklep

 

Technische gegevens min/max
breedte cm 107
diepte cm 44
hoogte cm 129
vermogen van de vuurhaard kW 5,7/20,1
nuttig vermogen water kW 5,7/20,1
rendement % 93,4
brandstofverbruik kg/h 1,3/4,5
tankinhoud kg 40
autonomie h 9/31
waterinhoud l 20
Ø rookgasafvoer cm 8
Ø luchtinlaat cm 5
totaal gewicht kg 233
verwarmbaar vol. (afhankelijk van het systeemtype)) 525
Merk

Edilkamin

Materiaal Mantel

Staal

Systeem

Open

Vermogen

20KW

Max. Te verwarmen ruimte

525m³

Pellet verbruik (Kg/h)

1.3/4.5

Rendement

93%

Aansluiting

Bovenaansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Moederhaard CV

Nee

Tank Inhoud

40KG

Inbouwkachel

Nee

Zeer stil

Nee

Zelf reinigende branderbak

Ja

Wi-Fi

Ja