Edilkamin Blade2 H Up

Vanaf:  5.457,10

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Blade2 H Up: Stijlvol en Krachtig voor Optimaal Comfort

Maak kennis met de Edilkamin Blade2 H Up, een pelletkachel die stijlvol design combineert met indrukwekkende verwarmingsprestaties. Met zijn slanke en moderne uitstraling, geavanceerde technologieën en krachtige warmteafgifte biedt de Blade2 H Up een perfecte mix van esthetiek en functionaliteit.

Het design van de Blade2 H Up is eigentijds en verfijnd. Met zijn strakke lijnen en slanke profiel voegt deze pelletkachel een vleugje moderniteit toe aan elke ruimte. Of je nu een minimalistisch interieur hebt of een meer traditionele stijl verkiest, de Blade2 H Up past moeiteloos in verschillende woonomgevingen en wordt een blikvanger in je huis.

Maar de Blade2 H Up is niet alleen een lust voor het oog, hij levert ook krachtige verwarmingsprestaties. Dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie en de efficiënte warmtewisselaar verspreidt de kachel snel en gelijkmatig warmte in de ruimte. Of je nu een kleine kamer of een grotere leefruimte wilt verwarmen, de Blade2 H Up zorgt voor een aangename en comfortabele temperatuur.

De Blade2 H Up is uitgerust met geavanceerde functies die het bedieningsgemak vergroten. Met het intuïtieve bedieningspaneel kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en de ventilatorsnelheid aanpassen voor een optimale warmteregeling. Met de optionele Wi-Fi-functionaliteit kun je de kachel zelfs op afstand bedienen via een smartphone-app, zodat je altijd de gewenste temperatuur kunt handhaven, waar je ook bent.

Naast zijn verwarmingscapaciteit biedt de Blade2 H Up ook een efficiënte verbranding en lagere emissies. Door gebruik te maken van pellets als brandstof, een hernieuwbare en CO2-neutrale energiebron, draagt de Blade2 H Up bij aan een duurzamere leefomgeving. Met zijn hoge energie-efficiëntie en lagere uitstoot helpt deze kachel je om je ecologische voetafdruk te verkleinen.

Het onderhoud van de Blade2 H Up is eenvoudig en praktisch. De kachel is uitgerust met een aslade en een gemakkelijk toegankelijk reinigingscompartiment, waardoor het verwijderen van as en het schoonmaken van de kachel een moeiteloze taak is. Dit zorgt voor een probleemloze bediening en een langdurige prestatie van de kachel.

Met de Edilkamin Blade2 H Up geniet je van stijlvol design en krachtige warmte in perfecte harmonie. Ervaar het comfort en de gezelligheid die deze pelletkachel te bieden heeft, terwijl je tegelijkertijd je huis verwarmt op een efficiënte en milieubewuste manier. Kies voor de Blade2 H Up en creëer een comfortabele en sfeervolle omgeving in je woning.

Rookgasafvoer bovenaan Ø 8 cm.
Ventilatie warme lucht uitschakelbaar.
Synoptisch paneel.

Afwerkingen en staal:
• zwart
• brons
• mat wit
• bordeaux

OPTIONALS

• Kit Wi-Fi
• GSM voor het in- en uitschakelen op afstand met de mobiele telefoon.

 

Technische gegevens 15kW min/max
breedte cm 95
diepte cm 36
hoogte cm 110
nuttig vermogen kW 3,3/15,3
nuttig vermogen water kW 13
rendement % 91,1
brandstofverbruik kg/h 0,7/3,5
tankinhoud kg 23
autonomie h 7/33
waterinhoud l 13
Ø rookgasafvoer cm 8
Ø luchtinlaat cm 5
totaal gewicht kg 240
verwarmbaar vol. (afhankelijk van het systeemtype) 400

 

Technische gegevens Blade H 18
min/max
Blade H 22
min/max
breedte cm 104 104
diepte cm 39 39
hoogte cm 120,5 120,5
nuttig vermogen kW 4,9/18,7 4,9/22,5
nuttig vermogen water kW 3,8/16,3 3,8/20
rendement % 93,3 92,7
brandstofverbruik kg/h 1,1/4,2 1,1/5,1
tankinhoud kg 30 30
autonomie h 7/27 6/27
waterinhoud l 20 20
Ø rookgasafvoer cm 8 8
Ø luchtinlaat cm 5 5
totaal gewicht kg 258 259
verwarmbaar vol. (afhankelijk van het systeemtype)

 

Let op!

Omdat er veel vraag is naar pelletkachels en de fabrikanten dit niet allemaal kunnen leveren kan het zijn dat de prijs anders is wanneer u een kachel bestelt!

Materiaal Mantel

Glas, Keramiek, Staal

Merk

Edilkamin

Systeem

Gesloten

Vermogen

15KW, 19KW, 23KW

Max. Te verwarmen ruimte

595m³

Pellet verbruik (Kg/h)

1.1/5.1

Rendement

93%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

30KG

Moederhaard CV

Ja

Zeer stil

Ja

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Edilkamin Blade2 H Up” te beoordelen