Duroflame Rembrand T3

 3.199,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Klein, stil en toch zeer behaaglijk: met zijn subtiele aanwezigheid weet de Duroflame Rembrand iedere ruimte probleemloos te verwarmen. Deze charmante en duurzame warmtebron is met een hoogte van net 60 cm één van de kleinst verkrijgbare pelletkachels. Dat maakt ‘m zeer geschikt voor kleine ruimtes waar een kachel niet te prominent aanwezig kan of mag zijn, maar waar je wel wilt profiteren van de behaaglijke sfeer en warmte van een pelletkachel.

Subtiel en smaakvol

Duroflame is de eerste speler die de duurzame verwarmingstechniek weet te combineren met design en ambacht. Zo ook de Rembrand: een pelletkachel die je uit duizenden herkent. Met zijn bescheiden formaat past hij in nagenoeg iedere (woon)kamer. En hoewel zijn subtiele voorkomen wellicht anders doet vermoeden, maakt deze pelletkachel het in nagenoeg iedere ruimte behaaglijk warm. Bovendien verwarmt de Duroflame Rembrand met natuurlijke convectie, waardoor de kachel zeer stil is. Wel zo prettig!

Modern en innovatief

Bij de Duroflame Rembrand pelletkachel zijn design en innovatie in perfecte harmonie. Zo is de kachel bijvoorbeeld volledig instelbaar, met dank aan de timerfunctie en weekinstelling. Het display is op een subtiele manier verborgen in het pelletsreservoir. Bovendien produceert de kachel maar weinig as, door de hoge verbrandingsgraad. De Duroflame Rembrand is van een robuuste kwaliteit, heeft een strak design en verwarmt bovendien aan de hand van natuurlijke convectie. Daarmee is de convectieventilator overbodig geworden en die techniek maakt de Rembrand tot één van de stilste pelletkachels in zijn soort.

Specificaties

  • Max. vermogen  5.8 kW
  • Min. vermogen  2.5 kW
  • Rendement  95.4%
  • Max. verbruik  1.30 kg
  • Min. verbruik  0.53 kg
  • Gewicht  83 kg
  • Afmeting  H613 B550 D435
  • Reservoir  11 kg
Materiaal Mantel

Staal

Merk

Duroflame

Systeem

Open

Vermogen

6KW

Max. Te verwarmen ruimte

150m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.5/1.3

Rendement

95%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

11KG

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Nee

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee

Wi-Fi

Nee