Duroflame Jurre T2

 2.199,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Houd je van een strak interieur zonder al te veel poespas? En zoek je een (pellet)kachel die niet teveel opvalt of veel ruimte inneemt? Dan is onze Duroflame Jurre een mooie, duurzame aanvulling op jouw interieur. De Duroflame Jurre is niet alleen bescheiden van formaat, maar ook van prijs. Het design is vergelijkbaar met dat van een moderne houtkachel. Het grote verschil? Schone verbranding, veiliger in gebruik en volledig automatisch te besturen. Need we say more?

Subtiel en smaakvol

De pelletkachel staat doorgaans bekend als een groot en log apparaat. Duroflame brengt daar verandering in. Zo zoekt de ontwerper continu naar de perfecte balans tussen een aangename warmte, duurzame verbranding en aantrekkelijk design. Geen concessies, geen compromissen. Duroflame kachels gaan naadloos op in hun omgeving of zijn juist een welkome aanvulling op het interieur. De gezelligheid van vroeger in een modern jasje. Dat geldt ook voor de Duroflame Jurre. Met zijn smaakvolle uiterlijk past deze kachel in nagenoeg ieder interieur.

Warm en modern

De Jurre kachel is, net als alle pelletkachels van Duroflame, volledig instelbaar, met dank aan de timerfunctie en weekinstelling. De kachel is van een robuuste kwaliteit, heeft een strak design en een hoge verbranding. Het display is bovendien op een subtiele manier verborgen in het pelletsreservoir, waardoor niets de aangename, nostalgische sfeer nog in de weg staat. Daar word je toch warm van?

Merk

Duroflame

Materiaal Mantel

Staal

Systeem

Open

Vermogen

6KW

Max. Te verwarmen ruimte

145m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.6/1.3

Rendement

93%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

7KG

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Ja

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee