Duroflame Carré T3

 3.299,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

De Duroflame Carré is de ideale mix tussen die herkenbare houtkachel en de strakke pelletkachel. Met zijn onderscheidende uiterlijk is de Duroflame Carré geschikt voor iedere ruimte; hij staat prachtig onder een schouw maar komt ook zeer goed tot zijn recht in een strakke nieuwbouwwoning. Door de continu draaiende pellettoevoer en warmtewisselaar met natuurlijke convectie wordt je huis fluisterstil voorzien van een heerlijke warmte.

Traditioneel en modern

Kenmerkend voor de kachels van Duroflame is het design. De traditionele pelletkachels zijn doorgaans grote en logge apparaten. Niet bepaald iets wat je graag in bijvoorbeeld je woonkamer neerzet. Bij Duroflame zorgen ze ervoor dat je je huis duurzaam kunt verwarmen, maar dan met een kachel die gezien mag worden. Doordat hij wat hoger op z’n poten staat, doet hij denken aan de traditionele houtkachel maar dan met de duurzaamheid van nu.

Duurzaam en innovatief

Duroflame doet geen concessies, niet op het design en niet op de kwaliteit. Daar is de Duroflame Carré het voorbeeld van. Een pelletkachel die klassiek oogt, maar duurzaam verbrand en genoeg vermogen heeft om het huis te verwarmen. De Carré is voorzien van een keramische gloeibougie. Deze gaat veel langer mee dan een standaard gloeikaars. Bovendien is de pelletkachel veel sneller warm. Wel zo prettig op de koude winterdagen!

Specificaties

Max. vermogen  5.8kW

Min. vermogen  2.5kW

Rendement  95.4kW

Max. verbruik  1.30kg

Min. verbruik  0.53kg

Min. stroomverbruik  19W

Max. stroomgebruik  420W

Gewicht  88kg

Afmeting  H705 B588 D488

Reservoir  11kg

Deze kachel is te bekijken in onze showroom!

Materiaal Mantel

Staal

Merk

Duroflame

Systeem

Open

Vermogen

6KW

Max. Te verwarmen ruimte

150m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.5/1.3

Rendement

95%

Aansluiting

Achteraansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

11KG

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Ja

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duroflame Carré T3” te beoordelen