Duroflame Abel Large

 3.599,00

Interesse in dit product? Bel: 0591 - 745 094

Wil jij altijd het nieuwste van het nieuwste? En ben je op zoek naar een stoere eyecatcher in jouw woonkamer? Dan is de Duroflame Abel Large dé blikvanger in jouw huis. De Abel Large is vernoemd naar de befaamde Groninger Abel Tasman; een ervaren zeeman en ambitieuze ontdekkingsreiziger. Hij was in dienst van de VOC en de ontdekker van het Zuidland. Aldrik Sebens, grondlegger van Duroflame, betreedt net als Abel graag de nog onbekende paden, altijd op zoek naar innovaties. De Duroflame Abel Large heeft zijn naam te danken aan het feit dat het Duroflame hun meest innovatieve kachel is en technisch gezien een doorontwikkeling van de afgelopen jaren.

Design van een traditionele houtkachel

De Duroflame Abel Large is een kwalitatief hoogwaardige kachel van Hollandse bodem. Ten opzichte van de andere Duroflame kachels is het grootste verschil het aanzicht. De rookgasafvoer is zowel aan de bovenzijde als aan de achterzijde aan te sluiten. Door de ronde vorm heeft de Abel Large al een uniek uiterlijk. Maar door de deksel van de pellettoevoer uit het zicht te plaatsen, lijkt de kachel nog meer op een traditionele houtkachel. De gezelligheid van vroeger in duurzame vorm.

Schoner dan ooit

De Duroflame Abel Large werkt op laag vermogen (5kw) waardoor hij vaker in de hogere stand kan branden. Het binnenwerk bevat vermiculiet wat zorgt voor meer hitte in de brandkamer, hoger rendement en schonere verbranding. De ruit van de pelletkachel blijft hierdoor langer schoon zodat je langer kunt genieten van het heerlijke vuur. Ook heeft Duroflame de rookgasafvoer/luchttoevoer aangepast en kan deze zowel concentrisch als open worden aangesloten.

Eenvoudige techniek

Net als de andere Duroflame pelletkachels is ook de Abel Large voorzien van eenvoudige techniek en makkelijk instelbaar. De continu draaiende vijzelmotor en het feit dat er geen ruimteventilator in verwerkt is, maakt deze pelletkachel tot een van de stilste in zijn soort. De Duroflame Abel Large is van robuuste kwaliteit en voorzien van de nieuwste techniek. Zie jij hem al staan in je woonkamer?

Specificaties

Max. vermogen  5kW

Min. vermogen  2.7kW

Rendement  94.8%

Max. verbruik  1.09 kg/h

Min. verbruik  0.56 kg/h

Min. stroomverbruik  19W

Max. stroomverbruik  420W

Gewicht  81,9kg

Afmeting  H868 B546 D546

Reservoir  15,7kg

Materiaal Mantel

Staal

Merk

Duroflame

Systeem

Open

Vermogen

5KW

Max. Te verwarmen ruimte

125m³

Pellet verbruik (Kg/h)

0.6/1.1

Rendement

95%

Aansluiting

Achteraansluiting, Bovenaansluiting

Kanalisatie

Nee

Luchtdicht

Nee

Tank Inhoud

16KG

Moederhaard CV

Nee

Zeer stil

Ja

Inbouwkachel

Nee

Zelf reinigende branderbak

Nee