Artel Corridor 6, 8, 10kW

Vanaf:  1.597,00

Wissen

Hulp nodig bij bestellen? Bel: 0591 - 745 094

Omschrijving Artel Corridor 6, 8, 10kW

Bent u op zoek naar een design pelletkachel met elegante vormgeving en minimale diepte?. Dan is de Corridor lijn de uitkomst voor u. De Corridor modellen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren. Enkele voordelen van de Corridor Artel pelletkachels zijn:

  • Pelletkachel diepte is maar 25 centimeter
  • 94.5% rendement
  • Modern Italiaans design
  • Door het grote glas mooi zicht op het vlammenspel
  • Programmeerbaar met weekprogramma
  • Standaard uitgevoerd met pelletkachel kanalisatie

Standaard met Kanalisatie

De Corridor pelletkachel zijn standaard uitgevoerd met kanalisatie. Dit houdt in dat er aan de achterzijde een extra warme lucht uitblaas aanwezig is. Aan deze uitblaas mond kan een kanaal bevestigd worden om zodoende een tweede vertrek te verwarmen. Dit brengt extra comfort omdat met een pelletkachel zonder kanalisatie wordt alleen de ruimte verwarmd waarin de pelletkachel zich bevindt.

Pelletkachel met afstandbediening

Alle Artel pelletkachels worden standaard met een afstandbediening geleverd. U kunt dus lekker vanuit de luie stoel de kachel bedienen. Tevens kan de kachel op tijd worden geprogrammeerd. Dit is uitvoerbaar via de afstandbediening.

Pelletkachel Rendementen

Het rendement van de Corridor is 94.5 %. De hete uitlaatgassen, afkomstig van de verbranding van de pellets, worden meerdere keren door de warmte wisselaar geleidt. In de warmte wisselaar geven de gassen de temperatuur over aan de lucht welke de kamer verwarmt. De uitlaatgas temperaturen worden terug gebracht naar ongeveer 130 graden Celsius. Hoe lager de uitlaatgas temperatuur, des te hoger is het rendement van de Artel pelletkachels. Uitlaatgas temperatuur is dan ook een indicatie wat het echte rendement is.

  • 6 kW € 1597,-
  • 8 kW € 1997,-
  • 10kW € 2197,-

KANALISATIE

De uitvoering in 8 en 10 kW komen standaard met kanalisatie. Dit tweede luchtkanaal kan naar een ander vertrek geleid worden om deze ook te verwarmen.

Download handleiding onderhoud:

Materiaal Mantel

Keramiek

Merk

Artel

Systeem

Open

Uitvoering

Geen Kanalisatie, Kanalisatie

Vermogen

10KW, 6KW, 8KW

Vloeroppervlak

> 70 m², 35 tot 60 m²